I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

27 januari 2011

A Good Break - and a CAKE..?


Hej vänner!

Just nu snurrar hjärnan på högvarv och har bara siktet inställt på tårtor! Barnens födelsedagar är i antågande.


På lördag fyller min son femton år och jag tänkte baka en tårta som ser ut som en kartong med popcorn. Vad tror ni om det? Jag har googlat och hittat en hel del fantastiska bakverk på ämnet. Men det återstår att se om jag lyckas skapa en själv. Jag blir nervös bara av att skriva ut det här på bloggen... nu finns ingen återvändo! ;)

Det har varit tyst här i blåbärshuset i nästan en månad. Några av er har undrat vad jag gör och jag vill passa på att tacka så mycket för omtanken! :)


Nu vill jag inte trötta ut er med mina bekymmer men jag känner ett behov av att förklara min frånvaro litegrann i alla fall. Efter jul och nyår gick luften ur mig och jag kände inte alls för att blogga - eller ens starta datorn. Ingenting kändes roligt längre. Även om det finns mycket att vara glad och tacksam över, går det inte komma ifrån att det händer mindre roliga saker också. En mix av omständigheter som till exempel en intensiv förkylning, vintertrötthet, långvarig ryggvärk, sjukskrivning, tråkigt myndighetskrångel och ett skärrat besök på akuten satte mig ur kurs. Energin tog bara tvärt slut. Ingen ork, ingen inspiration. Så jag tog en paus. Kort och gott!Önskar er en fortsatt trevlig vecka och en trevlig helg!

XOXO
Posted by Picasa

10 kommentarer:

Annelie sa...

Välkommen tillbaka till bloggvärlden, kul att se dig igen. Låter som om det var en välbehövd paus.

Ser spänd fram emot resultatet av din popcorn-tårta. Det låter himla skoj samtidigt som jag undrar hur sjutton gör man en sådan. Men du, om någon, klarar nog av det.

Hoppas att allt krångel har löst dig och att din hälsa är tillbaks.

Många kramar från Annelie

Carolyn sa...

Good luck with the cake! Sorry to hear you have not been feeling well- I hope all is well soon.

Take care,
Carolyn

Tant Åsa sa...

Välkommen tillbaka, har saknat dig! :-)

Gugis Pärlor sa...

Hej! Skönt att ha dig tillbaka! Jag blev riktigt orolig måste jag säga... men ibland är det förståeligt att orken tryter. Nu ser jag fram emot många fina inlägg och hur du får till det med tårtan... Lycka till!

Kram Gugi

A House With A View sa...

Hääärligt att du är tillbaka!! Trist med bakslag men livet gör sina törnar... Vilken häftig tårta! Ska bli kul att se det färdiga resultatet :))

Ha en bra torsdagkväll!

kraaaaaaaaaaaaaam aka

Systrarna Hjertén sa...

Kul att du är tillbaka, har saknat dig!!

Lycka till med tårtbaket!!

Mvh
Frida

Mrs Small Town sa...

Härligt att se dig tillbaka :-)

Saknat dina mysiga inlägg och snälla kommentarer. Men ibland måste man få ladda om batterierna och låta allt "oviktigt" få ta en paus.

Och jag känner verkligen igen mig i att det inte går att blogga utan inspiration...

Ta det lugnt och ha en bra födelsedag med din son :-)

/Hälningar
Sara Small Town

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Aha, då förstår jag. Välkommen tillbaks. Visst är det märkligt när man bara vaknar en dag och inte har lust längre. Så har det varit för mig uner hösten, fast det har gällt en lite annan del av bloggandet... en dag kände jag bara att jag inte orkade ta in mer kreativitet... orkade inte öppna en enda blogg till.

Och nu är det bättre, men inte riktigt "som det var förr"

Ha en skön helg, kul att du är tillbaks, jag älskar dina snygga och roliga baktips mm:-)

Kram H.
PS Utlottning hos mig, bara om du gitter:-)

Helena, The Swenglish Home sa...

Kära Sanna,

Så härligt att se ett inlägg från dig dyka upp i min lista. Ledsamt att du har fått lov att dras med envisa sjukdomar och en kropp som inte riktigt tycks bli pigg. Jag har full förståelse för att du behövde en liten time out med bloggandet. Vi är många som har saknat dig och nog varit lite oroliga också, då det blev så tyst hos dig.

Det kanske kan tyckas underligt, för egentligen känner vi ju alls inte varandra, men genom små hälsningar fram och tillbaka känns det ju ändå på ett vis som en vänskap med vissa av ens bloggsystrar, och därmed en önskan att de skall må bra. Jag önskar så att du får bli frisk på alla sätt, och kan gå våren till mötes med ny energi.

Ta nu den tid du behöver att hämta andan, så kanske inspirationen smyger tillbaka... kanske rent av mitt i tårtbaket...? :-) Vi finns här när och om du vill blogga igen!

Stor kram,
Helena

Jen sa...

En styrkekram kommer här till dig. Kram Jen