I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

7 september 2011


Hejsan!

Att hösten gjort sitt intåg är väl ingen som missat.

I alla fall inte om man bor i Sverige.


Dagarna känns med ens lite kortare, kyligare luft sveper in och det känns dystert att det fortare blir mörkt om kvällarna. Men, det positiva är ju att man kan gå in och mysa ner sig i en filt och tända ljus istället.
Jag gillar hösten och det bor nog en liten höstmänniska i mig tror jag.
I helgen blev det lite nya växter och lite piff på verandan. En uppfräschning kändes välbehövlig då de flesta av sommarblommorna vissnat och såg bra tråkiga ut. Jag brukar spara diverse dekormaterial från år till år. Till exempel de här små fejkpumporna, mosshjärtan, stenar och kastanjer... så pytsar jag ut dom lite varstans här hemma sen. Med hösten kommer också tråkiga förkylningar som jag i denna stund försöker kurera mig emot. Hela familjen har mer eller mindre drabbats och jag måste säga att det var många många år sedan jag hade en förkylning av denna kaliber. Dricka honungste och stapla högvis med näsdukar omkring mig, är det jag sysslar med nu för tiden. Hoppas bli människa snart igen.


På återseende!

Tack för att ni hälsar på hos mig :)

5 kommentarer:

Tant Åsa sa...

Härligt hört pyssel. Jag älskar också hösten.

A House With A View sa...

Vad jättemysigt du pyntat Sanna!! Så fint med pumporna! Och härlig kontrast på bollkryssen i kruset!!! Jag har också försökt få lite ordning utomhus, höll på lite i helgen. Alla sommarblommor såg verkligen supertrista ut...

Stoooooooooooooor kraaaaaaaaaam aka

Helena, The Swenglish Home sa...

Varmt krya på er, allihop! Himla trist att förlora krafterna när man liksom behöver dem extra mycket för att gå in i den mörkare årstiden. Men jag hör ju hur eländigt väder stora delar av Sverige dras med, så det är kanske inte så lätt att skaka av sig bacilluskerna...

Vackra höstarrangemang att vila ögonen på är nog bästa medicin i det läget, så nu blir du nog frisk i ett huj! Och känner jag inte bestämt igen en liten kastanjekrans... ;-) Fint du har fixat! Ljungen är så vacker och trälådan där... mums!

Stor kram och en massa frisk energi från England (där vi snart blåser och eller regnar bort också!)
Helena

Gugis Pärlor sa...

Hej Sanna! Här är det höstigt värre idag med regn och rusk. Det sämsta med hösten och jag vill helst krypa i ide ;O) Krya på dig! Vackert du har piffat till hösten... jag har inte ens orkat tänka tanken!

Kram Gugi

Annelie sa...

Hejsan Sanna!

Så fint du höstpyntat. Håller med om att sommar blommorna börjar se lite dystra ut.
Bytte själv ut lite blommor här och var i helgen.
Tråkigt att du blivit förkyld, men rätt årstid att sakta ner och sitta och mysa lite med the istället.
Jo, det har nog dött en och annan som hoppat i dessa swimming holes. Våghalsar.
Skönt att höra att inte bara jag är en tråkig en som tar det säkra före det osäkra.

Jättefina och inspirerande bilder.

Krya på dig, och kram,

annelie