I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

22 november 2012


Halloj!

Hoppas ni har det bra. Här blir det visst inte så mycket gjort, bloggen har hamnat långt ner på prio-listan ett tag nu. Här hemma lunkar vardagslivet på i vanlig ordning parallellt med diverse aktiviteter, julmarknader, födelsedagsfiranden och planering inför december.


 Just nu är det kaos i vardagsrummet. Härom dagen snubblade jag över ett jättefint skåp på loppis som jag blev så förtjust i och efter "den kortaste överläggningen nånsin" med mannen, köpte jag det! Det är enormt stort! Jag blev faktiskt nervös över om det skulle få plats... lite svettigt där ett tag. Men, nu har vi baxat in det och det var precis på centimetern det! Pust!


Så nu håller jag på att plocka ur grejer från det gamla skåpet och in i det nya plus städa och sortera. Kablar ska dras om till TV och mediaspelare då det inrymdes i det gamla skåpet och de ska få en ny plats så småningom. Det gamla skåpet står fortfarande kvar i samma rum och ockuperar både köksingång och hallen för närvarande. Man får dra in magen lite när man går förbi ;)


Nu bjuder jag på de sista höstbilderna för året - en dukning i höstens färger.

Sedan jag tog de här bilderna har bladen fallit av träden och häcken i bakgrunden är numera bar. Vi har inga av de höstliga färgerna kvar, förutom gräsmattan som fortfarande är grön.

Ha en bra dag!

hälsar på hos er snaaart :)


- and to all my friends who is celebrating today, Happy Thanksgiving!


7 kommentarer:

Tina sa...

Så vackert, det hade ju lätt kunnat vara en Thank´s giving hos dig!
Ja du, tiden bara försvinner. Huj, så det går undan nu!

Kram o ha en fin helg som kommer

Lussan sa...

Så vackert du har dukat upp, vilken känsla;) Ser fram mot bilder på nya skåpet sedan när ni kommit iordning, spännande...

Kramilikram Lussan

Rosa i huset i vitt sa...

Vilken fin dukning..en ren fröjd att sitta där att äta

ha det bra
kram Rosa

Skaparglädje sa...

Hej!
Roligt att du hittat min blogg, du är välkommen att titta in fler gånger.
När jag klär bocken börjar jag med benen, sedan halsen, huvudet och sist kroppen. Allra sist gör jag hornen. Lycka till, du kanske visar en bild på din blogg när du är klar, skriv gärna en kommentar hos mig då så ska jag titta in hos dig.
//Anne-Lie

A House With A View sa...

Bilder som tagna ur ett inredningsmagasin om hösten!!! Sååå vacker dukning, gah... Där skulle jag ha njutit att sitta:))) Och vad spännande med din nya möbel!! Och du, tuuuuuuuusen tack för fina kommentar hos mig:))

Önskar dig en finfin helg!

Kraaaaaaaaaaaaaam aka

Sofia sa...

Heeeeelt underbar höstdukning! Jätte fina bilder....
Lycka till med skåpet.... vilket du säkert redan fått ordning på, vid det här laget! =)
Kram och hoppas du kommer förbi
här den 8:de!
Sofia

Gugis Pärlor sa...

Åh, vad jag saknar alla fina löv och höstfärger när jag ser din vackra dukning! Nu är det bara grått, mörkt och trist hos oss och jag är urless på slasket på vägarna.. gah! Önskar att någon skulle väcka mig och säga att jag får tillbringa en månad i södern.. minst. Lika fullt upp här också inför jul. En tent på jobbet kommer att kräva massor av kraft de sista veckorna av året och början på nästa. Försöker förtränga det hela så långt det går ;O)

Kram vännen!