I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

6 juni 2013


Sveriges Nationaldag

Ja. Så fick man då ändan ur till slut. Hela dagen har jag tänkt skriva en liten hälsning och önska Glad Nationaldags-firande till er kära läsare, men se det kom saker emellan precis heeela tiden!

Hoppas ni haft en fin dag i alla fall :)
Dekorerade några kakor dagen till ära.
(ska föreställa en båt med segel ;))


Önskar er en fortsatt fin helg!


9 kommentarer:

Helena, The Swenglish Home sa...

Jamen så klart det syns att det är en båt! En härligt mumsig och väldans svensk båt!

Jaa du, kära bloggvän, jag har inte lämnat något spår efter mig på så länge att det känns riktigt "skämsigt", men jag har tänkt på dig ska du veta. Livet kommer liksom emellan ibland, och med ett efterlängtat sommarväder så har jag varit lite dator-vägrande en tid och försökt ta vara på varendaste solstråle närhelst det är möjligt.

Men så härlig er veranda ser ut! Jag kan ana att där är härligt att sitta, i den fina korgstolen, smutta på läskeblask eller annan dryck och fundera lite.

Och så kul med middagssafari igen! Min sjukgymnast i den pyttelilla grannbyn berättade för några veckor sedan att de samma kväll skulle på dito i den lilla byn, och jag tänkte förstår genast på dig!

Varmaste hälsningar från ett för dagen ljuvligt soligt England och hoppas att allt är bra med dig!

Helena

Bodil Brink Morse sa...

{hh, vad fina kakor du bjuder på.
Jättefina, du är så himla duktig.
Hoppas du hade en fin nationaldag.
Kram Bodil.

Tant Åsa sa...

Jag säger bara waow du är såååååå duktig. Det märks att du tycker att det är roligt. Ha en bra helg kramar Åsa

Tina sa...

Helt underbart dekorerat!
Kroppsmålningen hoppade du över kan jag tro, hehe....

kramen

Rosa i huset i vitt sa...

vilka stiliga kakor
ha en trevlig helg
kram Rosa

Tina sa...

Hej du, jag har funderat på vad jag ska ge dig för råd med betongen. Felet jag gjorde första gången var att det var för kallt, skivan fick inte brinna i den takt den skulle. Men det är ju inget problem så här i värmen. Det var inga som helst problem att skruva ner formen, för att plocka ur skivan. Vid slipningen kan du använda olika grovlekar från grovt till fint slippapper och känn dig för tills du blir nöjd med resultatet, det beror ju lite på hur man vill ha ytan. Nä, det finns nog ingen annan fallgrop, det är bara att köra. Lyckas man inte första gången så gör man det på andra försöket, det vet ju jag det!

Ha fina kvällen o kram!

Gugis Pärlor sa...

Så ljuvliga svea-kakor! Hoppas att du fick en fin dag! Konstigt vad saker hopar sig när man minst anar... vi har haft fint väder så då vill man helst va ute om man klarar av hettan vill säga... idag blev det nästan för mycket, tror jag fick en lindrig släng av solsting ikväll. Myggorna är rena sommarplågan på kvällarna så då går det inte och va ute heller. Ha en skön helg!

Kram Gugi

My everyday life sa...

Men så fint du gör. Jättefina små kakor. Hoppas att du också fick en fin fin dag. Nu är det fredag, så skönt. Kram Nina

Anette Ryan sa...

När du sa't så såg jag att det var en båt. först tänkte jag på att det var en blomma med en massa fina blomblad där bara ett syntes i fokus :-)
Ser goda ut också.
Hoppas dagen blev fin önskar jag så här i efterskott. Har varit begravd under en hög med betyg som skulle skrivas klart innan helgen så jag har inte varit "anträffbar" alls.
Ha en fin söndag.
Kram Anette