I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

17 februari 2011

Härliga Le Parfait


Hej!

Jag har kikat in den senaste uppdateringen av nättidningen Le Parfait. Här får jag tips på festlig mat och en stor dos färg och ren inspirationsglädje! Jag gillar verkligen deras fina foton. Här följer några.





Päronpizza med chevre och pistagemandel
 Minipizza med mascarpone, plommon och gorgonzola
Sockerärtssoppa med minimozzarella och crostini





Finfina tallrikar från Anthropologie
Chokladmousse med passionsfrukt
Filé mignon Black & White





Bolognese
Ribolita - italiensk grönsakssoppa
Färska fikon med mascarpone, pistagemandel och honung





Vad sägs om en semla med tillhörande hetvägg?



OM ni blev nyfikna på denna härliga tidning - gå till http://www.leparfait.se/ - där finns också en pdf till recepten att hämta.



Jag önskar er en
Trevlig Helg!

Posted by Picasa

5 kommentarer:

Annelie sa...

Jamen himla läcker websida. Helmumsig alltså, och läckra foton som ögongodis.
Älskar när jag får se nya interpretations (flåt) på gamla favoriter som semlan. Är det kanel och kardemumma på din bild? Sen såg jag en med lingongrädde, asså, svenskar är så himla bra på att nytänka.
Tack för tipset Sanna!

Många kramar från Annelie

Systrarna Hjertén sa...

Men! Vad gott det ser ut!! Känner att jag är hungrig!

Mvh
Frida

A House With A View sa...

MEN GUUUD vilken läcker inspiration! MEN lite smått kriminellt att visa sådan så här på kvällskvisten lååångt innan fredagsmyset börjat - blir ju så himla sugen, haha. Tallrikarna är ju verkligen helfina!!

Stooor nattizkramiz aka

Gugis Pärlor sa...

Hejsan! Det var ett tag sedan jag kikade in på nättidningen! Jah håller absolut med om att den är läcker... ;O)Trevlig helg!

Kram Gugi

Helena, The Swenglish Home sa...

Nejmen SLURP igen! Måste lära mig att bara besöka din blogg på full mage... :-) Så vacker päronpizzan är! Visserligen fick jag avsmak för getost under min första graviditet och har liksom aldrig återfått lusten för det, men jag ser genast lite grönmögelost istället och vips så var dreglet ett faktum!

Sambon här, italienfrälst amatörkock, brukar göra Ribolita, men den får han och yngsta sonen ha för sig själva.

Chokladmoussen däremot, och vad som helst från Anthropologie, får gärna promenera hitåt!

Önskar dig en skön helg!
Helena