I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

27 januari 2012Go´kväll!

Äntligen helg :)

Här går jag och njuter av ett städat hem och nya blomster i fönstren.

Jag måste faktiskt erkänna att jag har varit lite väääldigt lat och inte haft en blomma i köksfönstren på över ett år nu - ja, kanske är det till och med två år... tiden går ju så rasande fort och minnet börjar svika när man kommer upp i en viss ålder - har jag hört *fniss*
Har ni några planer för helgen?

Själv tänkte jag nog besöka stans två största loppisbutiker på lördag och se om de fått in något intressant. Jag har inte varit på loppis sen julmarknaden i december så gissa om jag är bra sugen på att fynda!!

Under eftermiddagen hejar vi på dotterns lag vid ytterligare en innebandy-match. Vinsterna har gått lite upp och ner den senaste tiden, men nu känns det som de är på banan igen. Skönt!

På söndag blir det födelsedagsfirande för sonen som fyller sexton år. Inför varje födelsedag tycker jag det bara blir svårare och svårare att ge honom något riktigt bra i present-väg. Detta år har vi bestämt att det är dags att piffa upp hans rum litegrann. En ny säng står överst på listan och för att skoja till det lite har jag skapat ett eget presentkort.Ni kanske kan gissa i vilket varuhus det gäller..?


Önskar er alla en trevlig helg!


kram

5 kommentarer:

Candylei sa...

Flowers make me happy! That is the cutest sign/card..Swede Dreams ;-)

Gugis Pärlor sa...

Hej! Det blir en cool present och säkert mycket uppskattad dessutom! Snygg design du har fått till också..antar att det går till I..a?
Trevlig helg!

Kram Gugi

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

En härlig present....Hoppas du får en fin helg. Här skall vi fira svärmors 90 års dag. Ang. mina tulpaner så skall dessa hålla betydligt längre än vanliga..men vi får väl se. Ha de gott från Maria

Tant Åsa sa...

Hej Sanna!

Tack för din kommentar. Ja det verkar som om vi har barn i samma ålder. Jag brukar le igenkännande när jag läser din blogg. Man får passa på att umgås så mycket det går med dem snart är de utflugna :-(.
Ha en trevlig helg och tack igen för alla trevliga kommentarer

A House With A View sa...

Vad himla fint du har det hemma Sanna!!! Jättefint i fönstret! Gillar tapeten och de skira gardinerna till gör allt kanon! Fint också att inte ha för mycket prylar, en fin kruka och lampa räcker och gör det stilrent och sobert!!! Och jag är avis på ditt elementskydd, haha!!! Grälar på maken att jag vill ha sådana jag med, men han är tyvärr iiiinte inne på samma linje som mig, grrrr...

Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka