I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

10 september 2012Hej hej!

Dagarna flyger iväg och vi är redan tio dagar in i september!

Jag hinner inte riktigt med känner jag.

Idag har vi haft en fin varm dag. Trodde inte vi skulle få uppleva några fler somriga dagar, så visst känns det lite konstigt med denna plötsliga värme nu!? Men inte mig emot, hoppas på fler... :)


Nu har det även blivit lite höstpiff i blåbärs-huset.


Inte världens makeover kanske, men det räcker med att byta ut kuddar och plädar i soffan mot varmare färgtoner, ställa ut ljus och lyktor och byta vissna växter mot fräscha gröna istället för att skapa höststämning, tycker jag.


Men, några nya saker fyndade på mammas loppis häromsistens har fått bidra till den "höstiga looken", bland annat en brun kruka med vacker patina, en mossig väska och några blomdekorationer - och med goda vänner på besök och festligheter under gångna helgen, fick jag även chansen att plocka fram mina brun/vita engelska loppistallrikar och inviga glasen med grön fot som vi fått ärva av svärfar. Blev så snyggt :)

NU måste jag hälsa på hos mina bloggvänner för det har jag inte hunnit med alls på över en vecka. Anar att jag har mycket läsning och många fina bilder att ta del av precis som vanligt!


Önskar er en fin dag!


12 kommentarer:

Tina sa...

Det är faktiskt lite kul att murra till det lite nu, efter alla pasteller!
Så fint du har dekorerat, glasen är fina!

Ha en bra och solig tisdag!

Tina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Lussan sa...

Läckra bilder som du bjuder på;) Visst är det kul att piffa lite inför hösten utan att vända upp och ner på hela huset.

Ja fattar inte heller vart tiden tar vägen tyckte nyss barnen började skolan och snart har de gått i en månad här. Hoppas din kille trivs på teknisk linje och att valet känns bra?

Ha en fin tisdag/Kram Lussan

Rosa i huset i vitt sa...

Det första jag gör när jag kommer hem så tänder jag lite ljus ..är så mysigt
så fina glasen var

Kram Rosa

Systrarna Hjertén sa...

Snygga bilder! Jag gillar både "vasen" och glasen!

/Frida

A House With A View sa...

Du kan du Sanna!! Som vanligt bjuder du på finfin inspo!!! Gillar verkligen de gröna färgerna! Både till höst och vår:) Jättefina glas!! Blev helsugen på grönt efter att jag hälsade på en kompis igår som köpt en heeeeel del grönt till hemmet - sååå snyggt!!!

Kraaaaaaaaaaaam aka

Carolyn sa...

You got some nice things from your Mom. I love the plates.
Thank you for your visit today.

Take care,
Carolyn

Lussan sa...

Hej Sanna! Byrån vi köpte till vår veranda heter Expedit och finns i en massa olika varianter på Ikea med valfria tillbehör. Vi blev jätte nöjda med vår och just att den lite smalare än normalt en byrå är.

Jag var lite otydlig med att vår allmogepanel på verandan var gjord och målad sedan tidigare (10 år sedan) men vi tyckte den var i så bra skick att vi behöll den mossgröna färgen och det blev ju bra mot tapeten.

När fiskarna gått ner i dvala så äter de ingenting (likt en björn som går i ide). Vi slutar att mata dem när vatten tempen går under +10 grader och börjar inte mata dem förrän till våren igen när tempen stiger över +10 grader. Det är ju så fiskarna i sjöar och hav oxå lever fast de letar föda själva. Det är inte så lätt att veta, jag visste inte heller det innan vi blev med Koi;)

Ha ha, har oxå en dotter som kan babbla i timmar....så det känner jag igen;) Önskar dig en fin kväll/
Kram Lussan

Celestial Charms sa...

Hi Sanna,
Nice to see you are preparing for the autumn season. It is finally getting slightly cooler here in Texas. Instead of 100 degrees Farenhiet, it is now about 94 degrees! :( Little by little it will start to feel better. I'm so looking forward to the fall/winter holidays.
Maureen

Bodil Brink Morse sa...

Hejsan!
Vad mysigt du har höst pyntat.
Vad kul att du gillar min veranda, den är vi glada för.
Min alster har jag ännu inte ramat in, jag har ju precis börjat måla och jag vet inte om jag tycker att de ska ramas in.
Ha en riktigt fin kväll!
Kram Bodil.

Gugis Pärlor sa...

Vem hinner med nuförtiden? Jag får iaf skylla mig själv, har gått med i FB också så gissa om det har funnits svarta ringar under ögonen de här senaste morgnarna ;O) Jättefina pics!

KarenSue Farash sa...

It's still HOT here and it's Oct.4th! I have to get my fall inspiration from my blog friends like you. Lovely green glasses and plates. See, I'm catching up here..hugs..xoxo