I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

19 februari 2013Hej på er!

Hoppas veckan startat bra. 

Här har vi sportlov men, mycket sportande eller aktiviteter blir det då inte här längre. Ute-lek är inte så lockande när man är sjutton och femton år. Nu spenderar man hellre dagarna på sitt rum och chillar med datorn eller kompisar och tar lååånga sovmorgnar. Finns inga gränser för hur trött en tonåring kan bli här i huset - och inte beror det på att man är uppe sent om nätterna väl?? Ååå nej.


Fick syn på de här klädnyporna idag (härifrån) och tänker att det nästan skulle kunna bli roligt att hänga tvätt! ;)

OM jag hade små barn skulle jag hänga dom på ett snöre i barnrummet, eller på en anslagstavla, och nypa fast barnens alster med. Vore inte det fint?


Ha en bra dag!

kram8 kommentarer:

Rosa i huset i vitt sa...

Det var ena härliga klädnypor..
ha det bra
kram Rosa

Lussan sa...

Jag bara undrar vart tog det utlovade sportlovet vägen....

Sportar ungarna här så är det väl vid datorn men sonen har faktiskt hjälpt till att bära in veden idag men det ganska så jobbigt;O

Ha en fin kväll/Kram Lussan

Gugis Pärlor sa...

Hallou! Så skönt det låter med sportlov, vi har sportlov nästa vecka så det blir några dagar ledigt även för mig.. Yess! Tonåringar lever sitt eget liv och tänker jag tillbaka på hur jag var själv så kan man väl inte annat än blunda (!)... Nu för tiden får jag dessutom höra som svar: Du sitter ju själv vid datorn. Inte lönt med andra ord att tjata, haha. Det var ena söta klädnypor! Jag tappar aldrig barnasinnet för udda, vackra saker, skulle kunna hitta tiotals olika skäl att använda dem... fniss... Och du, tack för dina alltid så snälla och uppiggande kommentarer =O) Vi hörs!

A House With A View sa...

Åååh vilka charmiga, jäääättesöta!!! Och vilken fin ide med att hänga barnens teckningar i dem, kanon, vad fiffig du är!!

Kraaaaaam aka

Bodil Brink Morse sa...

Vad är det som gör att tonåringar sover så länge kan man ju fråga sig?!

Vilka fina klädnypor!
Ha en riktigt fin helg!
Kram Bodil.

Sofia sa...

Japp, söta klädnypor!
Känner ju igen det där med tonåringar... Hi hi hi....
I går bände jag loss Emil från datorn en liten stund... vi åkte till isbanan och det gillar han faktiskt! =)
Ha en mysig helg!
Kram Sofia

Helena Bernald sa...

Jag döööör så söta! Vill ha, vill ha och vill ge bort till en hel drös väninnor som jag vet skulle uppskatta detta. Hm, undrar om man kan få mängdrabatt.... :-)

Ja du, kära bloggsyster, här blir dagarna till veckor och månader så fort att jag inte hinner säga filismurf ens och än mindre hinner hälsa på hos rara bloggvänner. Pojkarna mina hade skollov förra veckan, men si då jobbade jag desto mer, med flera dagars föreläsande Uppsala. Sönerna hade det dock hur bra som helst hos mormor och morfar i snömassorna, och vi avnjöt dessutom en jätteläcker isskulpturutställning i stadsparken i Uppsala - lite exotiskt till och med för en gammal snö-van svenska som jag!

Tårtan i förra inlägget var bara SÅ fin och chalk paint-en i det innan... jag minns när du skrev om den första gången och jag har verkligen varit nyfiken att testa den sedan dess. Himla snyggt blir det!

Och du, supersnygg kakaobild!

Hoppas ni har haft ett skönt lov denna vecka, sportande eller ej, och sänder dig vårkramar (jamen, man kan väl hoppas att det blir vår en dag!? :-) från ett kallllllllt UK,
Helena

Bodil Brink Morse sa...

Önskar dig en skön söndag!
Kram Bodil.