I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

6 juni 2010

Svenska Flaggans DagIdag är det Sveriges Nationaldag!Vi svenskar är inte så duktiga på att fira vår nationaldag jämfört med andra länder. Men det har blivit lite bättre sen 6 juni blev helgdag. I eftermiddag går vi med scouterna till Hembygdsgården och firar, men innan dess ska vi avnjuta dessa små cupcakes :)


Ha en trevlig söndag!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Annelie sa...

Seriously Sanna! Jag kan inte sluta titta på dina cup cakes. De är bara såååå vackra. Vad duktig du är. Mmmm... jag har inte ätit frukost ännu och jag tror att jag nästan håller på att dregla över dessa skapelser.

Vad har du i din frosting? Den verkar mer gräddig än den de har här med cream cheese, eller smör som bas. Och, hur gör du när du lägger på den? Har du en sån där bagarstrut?

Jag känner att jag bara måste fira Sveriges Nationaldag idag. Tror inte mina barn har en aning om den 6 juni. Skamligt.

Ha en riktig trevlig nationaldag, Sanna!

Annelie

Helena sa...

OK, that's it, du är numera utnämnd till bak-drottning, definitivt muffinsdrottning och vi tar gärna emot en bakbok signerad Sanna, med dina läckra foton till!

Säger som Annelie, mina barn känner ej alls till Sveriges nationaldag och nästa år blir det definitivt muffins à la Sanna med svenska flaggor den 6 juni...!

Kram, Helena, äntligen tillbaka vid en fungerande internetuppkoppling...

Sanna sa...

Tack Annelie och Helena - så gulliga ni är!

Jag är bara en amatör som gillar att baka när andan faller på och jag lär mig vartefter ;)

Frostingen är gjord av tjock marsánkräm utblandad med vispad grädde. Yep, sen har jag en sån där bagarstrut hihi och det var första gången som jag blev nöjd med spritsningen kan tilläggas :)

Kul att få inspirera er!

-Sanna "Blueberry Girl"

Annelie sa...

Aha, marsankräm med vispad grädde. Måste pröva, efter att jag köpt en strut.