I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

6 juli 2011


Nästan som en stor infinity pool

Varje sommar tar vi en utflykt till Bergs slussar, utanför Linköping.

Det är så vackert här.

Här står vi och ser ut över den konstgjorda sjön som även rymmer en gästhamn. Långt bort skymtas slusstrappan som leder ut till sjön Roxen.
Just denna dag var det ingen båttrafik så länge vi var där. Vi väntade och väntade på en passerande båt, men det kom ingen. Det är alltid roligt att se båtarna slussas igenom annars. Fascinerande.
 Vi satte kurs mot ett nytt mål... godisfabriken Cloetta

och

med famnen full av C-H-O-K-L-A-D körde vi nöjt hemåt.

Tra la la-a-a... Oh Happy Day ;)Ha en fin dag!

Posted by Picasa

3 kommentarer:

Annelie sa...

Vilken kul utflykt!
Tror nog att pojkarna skulle gilla att besöka Cloetta fabriken, de älskar svenskt godis. Okay, jag skulle nog gilla besöket också. Här är inte godis sortimentet så brett, bara varianter på samma om du förstår vad jag menar. Lakrits är de inte så förtjusta i heller.
Nåväl, om en vecka är vi i Sverige och kan njuta av allt Svenskt.

Happy Day to you too, Sanna!

Gugis Pärlor sa...

Ser ut som en riktigt lyckad utflykt! Vackert ställe att kolla in slussarna på... synd att inga båtar dök upp men choklad är ju en riktig höjdare istället!! En chokladfabrik inom räckhåll för mig skulle vara alltför farligt ;O)

Kram Gugi

A House With A View sa...

Som vanligt helt sagolikt vackra bilder, du är så himla duktig med kameran Sanna!! Jag kan inte låta bli att fundera över bryggkonstruktionen, hur den håller isen?? Vi har lite problem här nämligen...

Ang. din fråga, jag ska länka till tacopajen, håll utkik. Salladen, hmmm, flera olika salladsblad, röda och gröna osv. Kalamatioliver, tomater, gurka, määääääängder med soltorkade marinerade tomater, gurka, gul lök, fetaost, majs, selleri och en gooood marinad till det :)) Mumma!!!!

Kraaaaaaaaaaaaaam aka