I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

18 juli 2011

Som glimmande röda rubinerHejsan!

Hoppas ni har en skön semester och fin sommar var ni än befinner er. Vädret har varit lite upp och ner här på sistone tycker jag. Nu har vi haft några dagar med regn, lite kyligare och luften luktar unket. Blä. Men, efter regn kommer solsken sägs det... så det finns hopp.


Här hemma fortsätter vi med våra små och stora projekt, varvat med små utflykter då och då. En och annan kaka till kaffet avnjuts också. Nu har våra hallon börjat mogna och första skörden gav 5 dl. De hamnade rätt ner i kaksmeten ;)

 
Ha en fin dag!

Tack för att du hälsar på hos mig

Posted by Picasa

2 kommentarer:

A House With A View sa...

Haha Sanna, du är för kul och snabbtänkt :))) Det såg ju lite kul ut med min sista kommentar där, såg det först när du skrev om det!!! Jag gillar din humor, det vet du :))

Och wow (som vanligt) för dina superfina bakverk som förmodligen är lika goda som de ser ut!!!!

Stoooooooooor kraaaaaaaaaam aka

Gugis Pärlor sa...

Så myyyysigt med egna hallon! Det är trädgårdshallon, visst? Mmm... de ser stora och läckra ut och dina muffinsar... Borde inte du starta konditori?? Jag brukar köra med samma princip som du att förr eller senare hittar saker sina givna platser- fniss- men en annan(maken alltså) förstår inte logiken med det kan jag berätta ;O) I vilket fall som helst blev det fina örtkorgar av dina och tur var väl det att du hade lådor till förfogande just då när du kom på ideen!!