I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

19 december 2011Jul på Liseberg

I helgen har vi varit i Göteborg och hälsat på släkten. Då blev det även ett efterlängtat besök på Liseberg. Under december månad öppnas parken åter igen och besökarna får njuta av en nöjespark omklädd till julskrud. Det är fantastiskt fint!!


Särskilt när det börjar skymma och all belysning framträder tydligare. Har man inte lyckats få julstämning innan så får man det definintivt här. Under toner av julmusik och doften av brända mandlar strövar vi runt i parken och tittar på alla fina dekorationer och granar, kikar in i butikerna som är fyllda upp till taknocken med julprydnader och julgodis, hälsar på hos renarna och kikar in i alla söta hantverksbodar som står överallt i parken. Och, så förstås... spelar vi på chokladhjulen!

Tyvärr uteblev storvinsterna :(
När vi kom hem på söndagskvällen, möttes vi av ett vinterlandskap! Tydligen hade det snöat hela helgen - men jag undrar om den kommer att ligga kvar till julafton...


Ha en fin dag!

*Happy Holidays*


Idag har vi fått upp granen :)3 kommentarer:

SueBee sa...

What a beautiful sweet town! I wish we had that here in Florida. Don't get me wrong, I like it here especially when we have a day like we had today. I just would like to have snow from Dec 18th thru Dec 26th, that's all please.
Happy Holidays to you my friend~xoxo~Sue

Celestial Charms sa...

Hi Sanna,
This looks like a wonderful town to visit. I love when everything is lit up for Christmas. I hope your snow doesn't melt before the holiday, otherwise, I wish you fresh snow on Christmas Day!
Maureen

Wendy sa...

Simply GORGEOUS! Thanks for taking us there with your pictures!!