I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

22 december 2011Kakor

som gå-bort-present


Hittade två smarriga kakrecept i ett par tidningar - pistaschkakor och ostkex. Dom slår jag in i cellofanpåsar med etikett och snöre. På baksidan har jag skrivit huvudingredienserna, men det går ju också skriva ner hela receptet om man vill. Ett roligt sätt att ge bort något som kommer från hjärtat. För jag gillar ju att baka :)


Nu har barnen börjat sitt efterlängtade jullov. Idag ska vi se om vi kan laga julgodis och så har jag min lilla, snart ett-åriga, systerdotter här under dagen också. Det var ju ett tag sen man hade småbarn så det gäller att barnsäkra ordentligt. Befarar att granen och julklapparna ligger risigt till hihi!


Ha en fin dag!

*Happy Holidays*


3 kommentarer:

SueBee sa...

Ohh, that will be fun! Have a wonderful day~xoxo~SueBee

Tina sa...

Men så fiffigt, jag ger gärna bort ett litet paket att smaska på när jag träffar vänner! Ska minsann skriva receptet på baksidan, tack för tipset!

Julekram o God Jul! /Tina

Helena, The Swenglish Home sa...

Nom-nom-nom!

Det är verkligen en himla trevlig idé att göra fina presentförpackningar till hembakt och ge bort som present, och du är verkligen expert på båda delarna - vackra och till synes otroligt mumsiga bakverk + fina och proffsiga förpackningar!

Och så många fina inlägg du har gjort - gillar verkligen din vackra juldukning!

Önskar dig en riktigt fin jul och en härlig början på det nya året!

Stor kram och tack för att du är en så rar bloggvän!
Helena