I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

11 april 2012Kuddkrig

Ja, här hemma känns det ibland som om man får strida för sina kuddar inklusive piff och puff.


 Övriga familjemedlemmar förstår inte aaaaalls att kuddar mister formen och blir hur platta som helst om man envisas med att SITTA på dom... (!!) Det gååår sitta i en soffa med kuddar, hävdar jag med största bestämdhet - hemligheten är att luta sig mot dom ;)


(och fluffa upp dom innan man går..)
Jag och en vän diskuterade detta heta ämne under påskhelgen (med tydliga exempel bredvid oss - och några igenkännande skratt) och ja, jag kan bara konstatera att jag inte är ensam (puh! vilken lättnad) och att två läger råder om saken. LOL! Debatten om kuddar och dess "nödvändighet" kommer nog aldrig att förena dessa två fronter är jag rädd!
 


Därför låter det kanske märkligt när jag nu presenterar våra senaste medlemmar inom kuddfamiljen! Man skulle ju kunna tro att det är enklare att "ge upp" kuddkriget istället för att tjata om kuddfluff (lär hon sig aldrig??) och låta lugnet lägga sig *fniss* men så är inte fallet. Det går helt enkelt inte leva utan kuddar. Så är det. Dessutom är det snyggt och ser ombonat ut. Man får helt enkelt ta smällen ;)


Ljuslyktan fick jag i present när jag fyllde år, lyser jättefint om kvällarna.

Kuddfodralen kommer från IKEA.Ha en fin dag!9 kommentarer:

Tina sa...

Kuddfamiljen är viktig, hos mig flyttar mannen alltid på dem ur soffan. Förstår inte det, man kan ju ha det så mysigt med dem bakom, brevid och över sig, he he!

Kramen o ha en fin torsdag

Gugis Pärlor sa...

Mitt förhållande till kuddar är något mittemellan på en skala från ett till tio. Ibland gillar jag ibland inte ;O) Fin lykta!

Kram Gugi

Bodil Brink Morse sa...

Hejsan!
Vi har problem med kuddar i denna familjen för min make absolut massakerar dem, så jag kan inte ha fina kuddar i soffan....snyft
Vilke fina kuddfodral och jätte fin lykta du fick.
Ha en skön fredag!
Kram Bodil.

Annelie sa...

Hej Sanna!
Sitter här och skrattar för mig själv när jag läser ditt inlägg om kuddar. Som sagt det verkar vara många som har kuddproblem.
Fin placering av lyktan och den lyser riktigt fint.
Trevlig helg, hälsa till Lasse och barnen.

/Annelie

Sofia sa...

Nej du, här har ingen koll på kuddfluff heller!!! Känns så bekant... Jag undrar, är det bara vi kvinnor som håller på och fluffar kuddar?
Intressant fråga..... eller inte...
Ha det nu mysigt i helgen i alla fall...
Kram sofia

Hemma på Sjuan sa...

Kan bara hålla med! Jag som bara har killar i familjen de fattar inte hur man gör med kuddar.. :)
Ha en bra lördagskväll! Suss

A House With A View sa...

Haha, have the same problem:)))))) Ja du, hur svårt kan det vara undrar man ju, fniss. Men håller med, det gååååår bara inte att klara ett liv utan kuddar:))) Och så jättefint du har det, gillar både kuddarna och den stilrena soffan! Och vad fint med tavelramar i trä som ger mjukhet. Finfin present du fått också, dina vänner vet nog vad som går hem hos dig och din smak:)

Önskar dig en finfin söndag Sanna!

Stoooor kraaaaaaam aka

Mrs. Sutton sa...

This post is SO funny - and so similar to my household! I too am in love with cushions - I can never have too many, but with 3 children, a dog and a husband who all think that cushions are simply for 'comfort' and NOT decoration, it's very hard to maintain the plumped and perfect decor that I admire in magazines - LOL!

A House With A View sa...

ps. har du sett tinas tips om ett redigeringsprogram som liknar picnik??? Hon skriver om det på sin blogg idag, tänkte du ville veta men du har säkert kikat in där redan!

Kraaaaaaaaaaaam aka