I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

26 januari 2013Hejsan,

När jag köpte det här skåpet på loppis i höstas så var tanken att måla det vitt så småningom. Nu när det har fått "stå till sig" lite grann tror jag att jag behåller det som det är. Vissa möbler bör inte målas och så känner jag mer och mer över det här skåpet för varje dag som går. Så gillar jag kontrasten mellan ljust och mörkt och tycker det är jättesnyggt att blanda upp det lite.

För övrigt är vårt vardagsrum i behov av en omtapetsering och nytt golv för här har inte hänt något sedan vi flyttade in 1995 och då gick det i en väldans fart när hela huset skulle målas och tapetseras om på en gång. Som ung och nybliven husägare blev valen inte de allra bästa och intresset för inredning var inte heller så stort vid den tiden. Man kan säga att tycke och smak har förändrats en hel del sen dess och numera vet jag vad jag vill och gillar.

Men, en make-over lär vänta på sig då det finns annat som står högre upp på prio-listan så, man får helt enkelt "jobba" med det man har ett tag till :)


Ha en trevlig helg!

Kram till er7 kommentarer:

Rosa i huset i vitt sa...

Tycker skåpet är fint som det är..ha en trevlig helg
kram Rosa

Lussan sa...

Jag gillar oxå skåpets finish som det är.... vit målade skåp blir gärna opersonliga. Det svåra är att hitta matchande träslag kan jag tycka många gånger....

Jag flyttade in här -95 oxå (mannens föräldrahem) och kan säga att jag tänker mycket mer genomtänkt och praktiskt idag.

Och som om det inte vore nog med vår hus som det är så vi byggt till både veranda och altan och nu drömmer vi om att glasa in altanen så frågan är om det någonsing blir klart!?

Önskar dig en fin lördagskväll/
Kram Lussan

A House With A View sa...

Jääättefint skåp Sanna, vilket kap!!! Och du gör heeelt rätt i att inte måla det, skåpet skulle tappa sin charm då tror jag. Måste tacka såååå himla mycket för din kommentar hos mig, blev så glad. Men det kanske är av samma anledning som du finner inspiration hos mig som jag hos dig - att välja sin egen personliga väg inspirerar:))) Jag är glad att ha dig som bloggvän Sanna!!!

Kraaaaaaaaaaaam aka

Anonym sa...

Ett underbart skåp, är avundsjuk....

Bodil Brink Morse sa...

Jag vet precis vad du menar.
Vi behöver göra om vårt ena badrum och vårt kök men pengarna finns inte där just nu så man får göra det bästa av vad man har.
Vilket jättefint skåp!
Ja, det är för fint för att målas vitt.
Ha en skön söndag!
Kram Bodil.

Tina sa...

Det var tur att du inte rusade fram med penseln, det är bäst att tänka efter före. Kontraster är så snyggt, gillar brunt trä mer o mer.

kram o ha en bra start på veckan

Sofia sa...

Japp, håller med... skåpet är fint som det är!!!
Gillar också kontrasterna mellan mörka möbler och allt det vita.
Kram kram, ha nu en fin vecka!
Sofia