I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

25 augusti 2009

Altanbygge - takuppdatering

Nu undrar ni förståss vad som händer när jag inte skrivit något inlägg på flera dagar... ;-) Jodå, det händer grejer men inte så mycket jag kan visa i bildform än så länge.
***
Lasse/snickar´n håller ju som sagt på att spika träspont på taket. Arbetet fick dock ett "plötsligt" slut i lördags kväll då materialet sinade... det går tydligen åt mer än man tror hmm... och eftersom byggvaruhuset var stängt gick det inte införskaffa mer. Men men, snickar´n kan ju faktiskt också vara förtjänt av en paus från bygget då och då! I söndags gick dagen därför åt till att rulla ut den svarta pappen som ska skydda sponten och spika på den. Så nu återstår bara en liten liten bit till för att taket ska bli helt.
***
Det flyter på bra och vädret är fortfarande med oss "solen lyser himlen är blå"... och snickar´n har lite ont i armen efter allt hamrande, stackarn. Husfrun (dvs jag) springer med brickor ut och in/fram och tillbaka och piggar upp tillvaron (gu´va´skönt dä ska bli å slippa dä framöver! på ren östgötska alltså) emellanåt känns det som om man deltar i ett staffettlopp (haha) en och annan öl hinner också slinka ner...
***
De få gånger regnet öst ner hittar snickar´n alltid på något spännande i garaget att göra. Till exempel såga ut spjälor och andra detaljer till staketet som ska sitta runt om. Tänka ut nästa steg kring altanbygget och andra projekt eller räkna på mer virke. Han är definitivt inte sysslolös vill jag lova!

Inga kommentarer: