I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

7 februari 2012Hur ska jag ro det här iland?

Jag är ett stort fan av Sweetapolita - bloggen med de härligaste tårtor jag nånsin skådat. Här sitter jag och dreglar över hur smarrigt allt ser ut och önskar att jag vore lika duktig som Rosie! Dessutom är hon en skicklig fotograf och stylingen är alltid så himla fin. Dregel dregel.


När jag fick syn på den HÄR tårtan höll jag på att slå i backen. Så läckert!! Den vill jag också baka, tänkte jag med detsamma och tydligen är jag inte ensam om det. Om jag googlar lite dyker det ena konstverket efter det andra upp. Kul att se andras tolkningar och dekorer tycker jag.


 Nu har äntligen rätt tillfälle infunnit sig att baka denna tårta och idag har jag fått hjälp i köket att grädda tårtbottnar i regnbågens färger. Minst sagt färgsprakande blev den och ganska hög också. Hoppas den inte glider av tårtfatet.. På lördag ska den serveras till kalasande gäster och ja, hur slutresultatet blir återstår ju att se. Dekoren och "piffet" har jag överlåtit till dottern som inte protesterade det minsta -  för det är hennes födelsedag vi ska fira :)


Ha en fin dag!

Tack för att ni tittar förbi och Hej! nya följare :)

kram4 kommentarer:

Bodil Brink Morse sa...

Vad spännande! grattis till din dotter. Du tar väl kort på tårtan du gör så att vi får se?
Ha en skön onsdag!
Kram Bodil.

Gugis Pärlor sa...

Makalös tårta! Väntar med spänning att få se en skymt av dotterns tårta när den är dekorerad ;O)

Kram Gugi

Cooking Gluten-Free with Anna sa...

Grattis till din dotter! Vilken otrolig tårta. Du helt enkelt måste berätta hur ni gjorde och hur den smakade, och visa bilder.

Denna helg blir det nog lite bakning med choklad, i väntan på Valentines Day.

Ha en fin helg!

kram,
Anna

A House With A View sa...

Helt fantastisk tårta, hur tusan lyckas man!!!! Ska bli kul att se ditt resultat:)))))

Ja du Sanna, här hemma fattas inte projekt, haha!!! Fast jag har legat lågt i veckan, är lite krasslig så jag har inte gjort många knop alls här hemma, ryggeläge gäller tyvärr... Du frågar om vårt kontorsprojekt, jag har ju faktiskt inte visat bilder på det, gör det i nästa inlägg:)) Det fattas en del smågrejer i inredningen, men sånt får köpas in efterhand man trillar över fina ting som passar klockrent in.

Ha det gott!!

Stöööörsta kraaaaaamen aka