I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

23 februari 2012Stolsöverdrag

Nu måste jag visa er mitt senaste fynd.

Dock inget loppisfynd, för de har det varit skralt med på sistone men väl ett fynd ändå. På min önskelista står som vanligt massor av "bra-att-ha" saker. Stolsöverdrag, fodral och dynor är en av dom. Så, när jag stegade in hos Netto för en vecka sedan och fick syn på dessa överdrag blev jag superglad!


Åtta stycken behövde jag och det var precis vad som fanns kvar. Kan man ha sån tur?! Men ett par saker fick mig att tveka till köpet. Det första var storleken. Hade inga mått med mig på mina stolar så frågan var om de skulle passa... Det andra var att bilden på förpackningen inte avslöjade så mycket om utseendet, hm...Ni vet hur det är när man får beslutsångest, eller hur? Man står och drar för- och nackdelar med sig själv. Överväger det ena och det andra. Men, det fick bli ett inköp på ren chansning. Priset var i slutändan för svårt att stå emot - 99 kronor för en förpackning med två överdrag - finns inte många som kan slå det.

Jag är supernöjd med köpet.
Det enda som behövs är en lätt strykning för att framhäva de sydda vecken lite mera.Idag har det varit en underbart solig fin dag här. Fåglarna kvittrar ikapp. Det får mig att längta ut och ta verandan i besittning. Så skönt när man kan slå upp dörrarna och få ett extra rum. Snart. Snaaart. Hoppas jag! Ingen mer snö nu, snälla :)Tack för era snälla kommentarer om min tårta i förra inlägget. Det gör mig så glad!! Ni är så söta.

Stor kram till er alla.

Ha en fin dag!7 kommentarer:

Tina sa...

Supersnyggt och vilket superkap!
Vilka stolar har du under? Henriksdal från Ikea? På Netto kan man fynda mycket..
Jobbigt när man blir överraskad av att vilja köpa men tvekar. Det går ju alltid att byta, brukar jag tänka.

Ha det gott!

Gugis Pärlor sa...

Hej! Vad du har donat fint på bloggen och gjort vårfint! Snygga stolsöverdrag... tur att du tänkte om.. annars hade du nog ångrat dig! Jag brukar sällan tänka längre stunder än nödvändigt när jag hittar nåt... fast köpet med lampan spårade ur ;O) Vet inte varför, tror att det var främst att jag inte hade ork och händer att få den ned från taket i en hast... behövde hjälp och den fanns inte där just då! Men mannen i huset var mäkta stolt att jag tänkte efter ordentligt innan jag slog till men var det mödan värt? Kunde ju ha slutat illa om lampan hade varit såld! Dottern och jag är relativt återställda efter flunssan. Jag har jobbat hela veckan men är fasligt trött på kvällarna. Mannen åkte hem från sitt jobb igår mitt på dagen så nu är han drabbad med feber och huvudvärk. Dottern börjar sportlovet nästa vecka. Hon åker till Lappland på skidsemester med sin farmor och farfar medan vi föräldrar knegar på som vanligt i hemsoporna. Jag fick bara en dag ledigt mitt i veckan... hinner jag ju inte så långt på ;O)

Kram Gugi

Gabriella sa...

Måste bara in på ett Netto tror jag=) det var någon annan som hade varit in på det och köpt nåt så fint men jag som trodde att dom bara hade mat;)
Kram och ha en underbar helg
GABRIELLA

KarenSue Farash sa...

Perfect fit! I know the feeling of deciding, you make the right choice!
Your blog looks so pretty!!! Thanks for you help with mine, it might be my computer.
Enjoy your good weather, it's 80degrees here today(no snow,hehe)..I wish!
xoxo

Bellevuegård sa...

Vad kul när man gör bra fynd! :-)) Angående vår rumsindelning har vi klurat på den en del, man vill ju inte ångra sig. Vi tror dock att vi kommer få till det ganska bra till slut men man vet ju aldrig säkert förrän i efterhand, tyvärr...

Ha en fin helg

Kram Linda

A House With A View sa...

Bloggen är verkligen jättefin efter ditt fix, heja dig!!!! Och shit vilket kap med stolsöverdragen!! Ett riktigt fynd!!! Och din veranda fullkomligt dreglar jag över... suck vad vackert!!! Snart snart börjar utesäsongen:))

Önskar dig en finfin helg!

Kraaaaaaaaaaam aka

Helena, The Swenglish Home sa...

Men duuu, vilka kalasfynd och på pricken passade de ju också, dessa snygga överdrag! Jag har i många år haft funderingar på att sy sådana, men med tre män i huset (varav den stora nog är den mest sannolika att smutsa ned dylika tygöverdrag!) har jag givit upp tanken. Hm, får väl bli på ålderns höst, när jag får bära purpurfärgad hatt och göra lite som jag vill med det mesta.. :-)

Väldigt tjusig och proffsig ny image din blogg har fått också! Har också funderat på att "renovera" min lite, men är lite fundersam om jag skulle kunna få till det så här snyggt.

Och så huset med S:et, jo men så självklart är det ditt! Jag hade ett snack med ägarna och det går så bra att flytta in när som helst, sade de! ;-) :-) :-)

Kramar till dig och en fin vecka önskar
Helena