I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

19 februari 2012Tårta i regnbågens färger

efter inspiration från Sweetapolita

och glutenfri efter mitt eget recept

så här är den då...tårtan jag våndats över och sagt några väl valda *host* ord till...

ja, det gick ju inte alls som jag ville förstår ni...

den hemmagjorda sockerpastan sprack och det var då de där valda orden kom väl till pass...

Grrrr...
men, vi "tejpade" ihop den så gott det gick...

och när den väl blev skuren i bitar syntes ju inte missödet ändå ;)Här ovan är en förskönad och redigerad bild av tårtan i sin "helhet".


Övriga bilder är ej redigerade ifall ni undrar. Ja, färgerna blev verkligen intensiva och bilderna stämmer överens med verkligheten.

Eftersom jag tycker om våra svenska traditionella fyllningar är det både sylt, vaniljkräm och grädde varvat mellan lagren. Bottnarna är glutenfria och med mycket vaniljsmak.

Jag började lägga den lila i botten (sen blå, grön.. osv) tyvärr tror jag belastningen blev för stor då den lila botten blev ganska platt och liksom "försvann"... jag vet inte vad som hände där riktigt.


Lite läskig ser den allt ut men den var mycket god intygade gästerna.


Ha en fin dag!


kram


7 kommentarer:

SueBee sa...

It looks amazing to me!! You are talented girl....xoxo~SueBee

Helena, The Swenglish Home sa...

Kära kreativa och färgstarka bloggvän, DETTA inlägg klår då mitt försök till färgglatt denna soliga dag i februari! WOW! Och inte tror jag att du hade behövt redigera sista bilden heller, sprucken sockerpasta eller ej, tårtan såg säkert jättehäftig ut!

Men när jag som bäst sitter här och oooaar över detta färgsprakande projekt, så kan jag inte låta bli att ändå tycka att det ser lite "farligt" ut att äta denna färgexplosion! ;-) Men min gissning är att det var ett uppskattat färgfyrverkeri för födelsedagsbarnets gom!

Önskar dig en fin-fin vecka.

Kramar från
Helena

A House With A View sa...

Jaaaaaaaaa, jag vill också se tårtan i oredigerad bild, även om din fixade bild är superhäftig:))) Jag förstår ingenting av din kritik för tårtan är ju suuuuuuperhäftig!!!!! Högsta betyg till dig Sanna!!! Och jag hoppas du fiskat upp hakan nu efter mellot i helgen, haha!!!

Kraaaaaaaaaaaaaam aka

A House With A View sa...

ps. trillade över denna länk, kanske något du känner till?

http://sockerflinga.se/

kram aka

Gugis Pärlor sa...

Hmmm... sugen på den är jag allt! Jag har aldrig sett på maken till fin och färggrann tårta! Den hade jag gärna provsmakat också ;O) Förstår att det tog både tid och skicklighet att få till denna höjdare!!

Kram Gugi

Sarah James Larsson sa...

Hej Sanna! Vilken fantastisk tårta. Hur fick du så klara färger? Otroligt. Det ser hur gott ut som helt.
Jag blev så nyfiken på vem du är när du skrev dina frågor om ASCP på min blogg...var tvungen att följa med tillbaka till dig.
Tycker att allt på din blogg ser så färgglatt ut - inte undrar på att du är nyfiken på ASCP - passar dig som hand i handske ju.
Kram,
Sarah

Bodil Brink Morse sa...

Hejsan!
Jag tycker tårtan blev helt fantastisk. Vad duktig du är, jag skulle aldrig klara av att göra nåt sånt. Den ser himla smaskig ut!
Ha en skön torsdag!
Kram Bodil.