I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

3 maj 2012Light and bright


Helgens ljuvliga väder gjorde att vi kunde slå upp dörrarna och flytta ut på verandan. Äntligen kan vi utnyttja vårt extra rum! Som jag längtat.


Allting känns mycket lättare o ljusare när vi kan vara här ute och dagarna känns hur långa som helst. Möblemanget är framtaget och jag försöker att bona om och skapa en trevlig atmosfär här ute.


Jag fick en jättefin ljuskrona i present som jag har haft lite funderingar på vart jag ska placera. Jag har inte haft så mycket rostfärgade material (eller den stilen) inomhus tidigare, även om jag tycker det är snyggt. Det finns ju så många fina material att det är svårt att begränsa sig!


Men, nu har den funnit sin plats över matbordet ute på verandan och den smälter in väldigt fint här. Färgtemat är vitt/brunt/rost och korg/rotting.Ska försöka hitta ljus som passar i ljushållarna också, för hålen var ganska stora. Räcker inte att fylla ut med knäckformar här inte.. då får det bli bra många, ha!


Nu ska jag piffa vidare :)


Ha en fin dag!8 kommentarer:

Tina sa...

Så snyggt kronan hänger där, även jag har upptäckt rost till det vita hemma. Eller ute snarare..
Så fint ljuset strålar in på verandan, kan tänka mig att du njuter där!
Askim jaha ja, jag bor inte långt därifrån..

Solig kram

Tant Åsa sa...

Vilken fin veranda ni har gjort. Det ser så inbjudande ut, jag förstår att ni tillbringar mycket tid därute.
Hälsningar Åsa

A House With A View sa...

Ååååh så himla fint!!!!! Gillar kronan riktigt mycket, blev kanon där!!! Rostigt är fint att bryta av med en övrig ljus inredning tycker jag!

Kraaaaaaaaaaaaam aka

Sofia sa...

Men du, den var ju hur snygg som helst!!! En riktig vill-ha-grej....
Ha nu en skön och trevlig helg!
Kram Sofia

Tina sa...

JAAA, så himla snällt av dig!
Mejla mig en bild och vad de kostar bara...

Kram o ha en fin kväll!

Gugis Pärlor sa...

Ååh, fantastiskt fin krona där! Jag gillar rost bara mer och mer... jag har själv en rostig krona från loppis som väntar på att bli upphängd någonstans... om jag fick bestämma skulle det vara i ett växthus men...hmmm.. det lär jag få vänta på ;O) Snygg veranda... lite Amerikafeelis tycker jag!!

Kram Gugi

Bodil Brink Morse sa...

Hejsan!
Vad mysigt, jag förstår att ni njuter där.
Vilken fin krona, jättefin.
Hoppas allt är bra med dig.
Kram Bodil.

Helena, The Swenglish Home sa...

Nämen nu var det så där igen att jag så säkert trodde att jag lämnat en kommentar här och uttryckt min omedelbumsa förälskelse i denna rostfärgade skönhet, men jag ser att det visst bara skett i mitt huvud.

Men just så var det i alla fall, att jag kände andhämtningen bli lite snabbare liksom på en gång. Vilken läckerbit! Och så mysigt, "rumsligt" och ombonat det ser ut på er "sydstatsveranda". Just där det skulle sitta fint med en tårta à la blåbärsfrun. Som den med det vackra pergamentet.

Och johodå, du och sockerpasta går visst ihop. Tycker i alla fall denna tårt-klåpare som efter ett ... ska vi säga intressant... och aningens för kaxigt försök att göra en brandbilstårta för några år sedan till den då besatte yngre sonen, insåg att hon nog skall ägna sig åt brysselkålsdekorationer och tygkreationer. Typ. Det tog tre veckor bara att fingrarna rena från den blodröda karamellfärgen...

En fin onsdag önskar
Helena