I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

20 december 2012Flower centerpiece

Nu ska ni få ett superenkelt tips på blomsterarrangemang till bordet. Idén kommer härifrån och jag såg den förra julen och tyckte det såg väldigt proffsigt ut. Hittar tyvärr inte original-inlägget från sajten (men det finns mycket annat att inspireras av där..) så ni får nöja er med mina bilder från förra året.Jag använde mig av en påse tranbär, limefrukter, rosor, tulpaner och två glasskålar. 


Sätt den mindre skålen i den större och häll tranbär runt kanten. Fyll vatten i den lilla skålen och lägg i lime. Stick sedan ner avklippta blommor (ca. 8-10 cm långa beroende på hur djup skålen är) lite här och var mellan limen tills det ser fylligt ut. Se till att blommorna har kontakt med vattnet.


Klart!

Var det inte enkelt, så säg? :)


Hoppas ni har det bra och känner att ni har läget under kontroll så här dagarna före jul. Här är det mesta fixat i julklappsväg, granen är klädd och julmaten i stort sett inhandlad. Känns mycket bra.

Ta hand om er.

Ha en fin dag!


4 kommentarer:

Tina sa...

Så smart och juligt! Det är riktigt kul att blanda in frukt och grönt i arren, syrran är ju florist och vi laborerar så det står härliga till ibland. En av de mest originella kistdekorationerna jag sett henne göra var en med blomkål och grönsallad...den var enligt önskemål!(?)!

kramen

Carolyn sa...

Hi Sanna,
That is a beautiful centerpiece. Sounds like you are all ready for Christmas.
I am glad you enjoyed the links.

Hope you and your family have a wonderful Christmas!

Carolyn

Rosa i huset i vitt sa...

smart...och fint
här blir det handling imorgon
fin header
kram Rosa

Lussan sa...

Så tjusigt;) Vill tillönska dig en riktigt God Jul vännen med allt som hör därtill/Kram Lussan