I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

15 december 2012Glöggbordet


Ikväll ska vi få gäster så nu blir det till att fixa glöggbordet ordentligt. Det gapar tomt i några flaskor men de ska snart bytas ut mot nya sorter och så är det dags för påfyllnad av chokladen. Det sjunker lite varje dag i den gotteskålen, hm... ;)På söndagen ska huset fyllas av väldoftande julbak. Våra gäster är nämligen väldigt baksugna av sig och föreslog en bak/julgodis-dag tillsammans. Jättetrevlig idé! Två mammor och två tonårsdöttrar, ja ni hör ju att det kommer bli succé det här! ;)) Vi har sett ut våra favorit-recept som vi hjälps åt att baka (hoppas plåtar och bunkar räcker..!) och så delar vi på allting sen. Jag ser fram emot en mycket rolig dag. Kanske det här blir en tradition framöver?


Ha en fin helg!


8 kommentarer:

A House With A View sa...

My god Sanna, vilka häääärliga bilder!!! Julstämning när den är som bäst, tack för det:))) Gott med glögg och så kul det låter med er bakdag:))) Ha så kul:)

Stooooor kraaaaaam aka

Lussan sa...

Låter väldigt trevligt, hoppas ni får en bra dag tillsammans och mycket gott att dela på;)
Kram Lussan

Bodil Brink Morse sa...

Åhhh, glögg, suck!
Vad mysiga bilder.
Låter ju trevligt med julbak tillsammans.
Ha en riktigt trevlig helg.
Kram Bodil.

Anonym sa...

Det där låter ju hur roligt som helst, men om ni ska baka så mycket orkar ni väl inte äta allt det där, kanske ni behöver hjälp med det???? Ställer gärna upp vet du, för å inte tala om min sambo, han ställer upp till hundra procent hahaha

Rosa i huset i vitt sa...

Härlig glöggbricka ..och när jag ser ditt apelsin så kommar jag ihåg att jag skulle jag köpt det idag..ja så kan det gå
ha en bra advent
kram Rosa

Gugis Pärlor sa...

Jag har haft väldigt märkliga drömmar på sistone... så för ett par nätter sedan var jag gäst hemma hos dig ;D En mycket trevlig och fin dröm och med tanke på att dina fina inlägg påverkar mig så mycket så var det inte alls konstigt heller... Ha en mysig adventsdag- den tredje! (glurp...)

Tina sa...

Det här är en ypperligt bra idé!
Att baka och göra julgodis tillsammns är superkul, särskilt för mig som ofta kladdar till det. Iaf med julgodiset, jisses....

kramen till dig

Celestial Charms sa...

Everything looks so festive, and who doesn't enjoy a holiday drink?
Happy Holidays!
Maureen