I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

14 mars 2012


Andra chansen


Jag har haft storrensning i mina skåp en tid och då hittade jag dom här brickorna som jag glömt att jag hade. Ganska slitna med en del skärmärken och vattenfläckar som jag inte lyckats få bort. Believe me när jag säger att det är en stooor svart utsmetad blaffa på den understa brickan ni ser i bild, säkert av den anledningen de hamnat allra längst in i skåpet!


 Först tänkte jag slänga dom, sedan återfick jag mitt förstånd...

... och  i huvudet dök en bild upp av en burk skoltavel-färg som jag fortfarande har hälften kvar av. 


OM jag skulle ta och...

Jodå, det gör jag!

Värt att prova. Nu ligger de på tork och sedan får jag putsa till dom litegrann. Blir det inte bra så kan jag nog slänga dom med gott samvete, eller?? Nu fick de i alla fall en andra chans, tänker jag.

Inte många som får det ;)


Ha en fin dag! 


4 kommentarer:

Gugis Pärlor sa...

Tjena!

För det första vill jag tacka för det coola tipset ang skärmen! Jag såg nog också på direkten att den påminde om en Austen-hatt ;O) Det är precis som du säger att ibland får man den där envisheten och kraften från ingenstans och allt bara rullar på... Jag borde ta en titt litet djupare i mina skåp också. Säkert skulle det gå att förvandla ett som annat. Dina brickor fick verkligen nytt liv och smart att göra dem som anslagstavlor!! Faktiskt har jag nyligen loppisfyndat en liten ful bricka men den målade jag vit... Nästa gång får det absolut bli en svart en ;O) Jag har ingen erfarenhet vad det gäller den där färgen. Målar du den med pensel och tar det länge innan den torkar?

Kram Gugi

A House With A View sa...

Wow vad häftigt och fiffigt!!!! Brickorna är supercharmiga, du får absolut inte slänga dem! Jag har ett par likande själv och tycker jättemycket om dem. Låter spännande med den svarta färgen!! Bra idé!!!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Bodil Brink Morse sa...

Hejsan!

Vilken superbra ide du fick och vad fina de blev.
Klart du inte skall slänga dem!
Ha en underbar helg!
Kram Bodil.

Mrs. Sutton sa...

What a great idea!