I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

24 mars 2012
Vårens första plantering


ser inte så mycket ut ännu men,
visst är det härligt att återigen få trycka ner lökar i krukorna?!


Jag har väntat och väntat. Vill inte börja för tidigt! Om en vecka firar jag födelsedag och då har jag tänkt ha det lite fint här omkring, då vill man ju inte ha vissna blommor...Jag har satt upp blomstertrappan jag fick av min syster förra året. Den blev verkligen som ett fint smycke på verandan. Gamla krukor har fyndats på loppis och fyllts med narcisser och violer.  


Här kommer det fyllas på med växter undan för undan - hela året ;)


Nu hoppas jag vi får fortsätta njuta av det fina vädret. De senaste två dagarna har vi haft runt 14 C. Perfekt vårväder tycker jag.


Ha en fin helg!4 kommentarer:

Tina sa...

Klart du ska ha det fint till födelsedagen och det har du!
Så vackert med penséerna i lerkrukorna. Jag har fått blommor av blomstersyrran som förhoppningsvis ska hamna i Shedet i helgen.

Ha en fin dag, kram

KarenSue Farash sa...

It's so nice to have the new growth. Spring has sprung! Your flowers are beautiful just like last year!
And Happy Birthday to you my friend. I should have known your birthday would be in spring! Have a happy day my friend~xoxo~Sue

Helena, The Swenglish Home sa...

Vilka vackra foton! Och med vårfeeling i varendaste hörn! Jag förstår att din blomstertrapp liksom ropar "fyll mig" så här års, och då är det ju bara att lyda, liksom!

Men så tokigt att du verkar ha fått ett slags allergi mot tulpaner! Nå, de kanske också kan få avnjutas från krukor utomhus.

Och så måste jag ju bara säga att jag nu för tredje (!) gången har kikat på din "spegeltutorial" och bara häpnat. Fasen så duktig du är och så fin den blev! Kan tänka mig vilket pillerill det måste ha varit, men just att du hade tålamod att göra det ordentligt och pilla till det, gjorde att du nu stolt kan avnjuta ett välgjort resultat!

Stor kram till snart-födelsedagsflickan Sanna, och hoppas att er söndag blir lika solig som den ser ut att kunna bli här!
Helena

Bodil Brink Morse sa...

Hej Sanna!
Vad fint det blev i lerkrukorna. Vackert med penseerna i lerkrukor.
Det är väl klart att du ska ha fint till din födelsedag.
Grattis i förskott!
Massor av kramar Bodil.