I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

12 mars 2012
Cykeltur en solig söndag

Den gamla bron har väckt mitt intresse och nyfikenhet många gånger.


Under min cykelrunda stannade jag till och knäppte några bilder på den gamla tågbron över Svartån. Någon dag kanske jag tar en promenad längs spåret och utforskar den lite närmare. Men vågar jag mig över bron..? Njaaa... det vet i sjuttsingen.
 

En vacker vy att se årstidernas växlingar ifrån.Ha en fin dag!
kram5 kommentarer:

Gugis Pärlor sa...

Wow! Vilken fräsch och härlig header du har fått till! Ni har då våren långt på väg... ser så härligt ut och jag kan riktigt känna doften av vår! Jag längtar så mycket!

Kram Gugi

Helena, The Swenglish Home sa...

Kära Fru Blåbär,

Nu doftar det skön vår av din header! Mina favvo-vårblommor också, de kära pärlisarna!

Läcker gammal bro, men jag skulle nog, som du, beundra den lite på håll så där, inte försöka mig på en äventyrspromenad över den...

Så härligt det låter med cykeltur i vårsolen!

Kram och må din nya vecka bli tippentoppen!
Helena

A House With A View sa...

Vilken vacker bro!!! Och finfina foton! Klart du vågar gå över den Sanna (om den är säker att gå på så klart, haha). Det gäller att trotsa sina rädslor du vet;)))

ps. himla kul att ni gillade rulladerna:)))

Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

KarenSue Farash sa...

What a beautiful bridge! Do not cross the bridge! What if a train comes, then you have to jump...keep riding your bike. OK, I feel better.