I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

3 juli 2012
Drinks are on me :)

Hoppas ni har det bra var ni än befinner er och att ni njuter av sommaren. Idag har vi en toppendag! Solen skiner över oss och det är bra det, för vi har en del att fixa till den kommande festen vi ska ha på lördag! Bara liiite stressigt att få ihop allting. Vi vet inte när vi kan få tillgång till lokalen och det är något som jag blir otroligt frustrerad över, eftersom jag vill kunna planera och ha allt i ordning så tidigt som möjligt. Det är bara att ta djupa andetag och intala sig att allt kommer ordna sig.Limoncellon följer med till festen. Synd att jag inte kan erbjuda er ett smakprov. Det är supergott!! Den är upptappad på gamla glasflaskor från Kiviks musteri som vi haft i åratal. Varje sommar tar vi fram flaskorna och använder dom till hemlagad saft på citron, jordgubbar eller rabarber. Ett tips är att återanvända korkarna  som sitter på årgångsglöggen och plugga igen gamla flaskor med.Just nu har jag tagit paus och slurpar i mig en kall kaffedrink. Förra sommaren hittade jag mitt ultimata kaffedrinks-recept (några av er kanske minns det..) och nu har jag gjort en ny sats. Vill ni läsa mer om det kan ni kika HÄRSka man ha en stor fest måste man ju också fixa en BAR med lite gott i eller hur?!

Jag hittade den här drinken hos Allt om Mat - RabarberMojito - Ssschmaskens! ;)


Klicka HÄR för recept.
Foto: Charlie DrevstamNu ska jag återgå till rabarbersirapen som står och rinner av i kastrullen på köksbänken - och så snart mannen kommer hem med vaniljglass och grädde, ska vi festa på den första skörden (ca 6 liter) jordgubbar från egna landet. Mums!


Glad Sommardag allihopa!3 kommentarer:

Tant Åsa sa...

verkar bli en superfest. Du är så duktig och tar härliga bilder, jag blir törstig när jag ser allt gott. Ha en bra vecka och festen blir super, jag vet hur det känns att inte få tillgång till lokalen. Vi hade det så på sonens konfirmation, det är ju så skönt att kunna förbereda....

Tina sa...

Slurp, så gott det ser ut! Vill ha!
Särskilt en dag som denna med 25 grader i skuggan..men då blir det väl inte mer gjort denna dagen, hehe!

KRAAM

Annelie sa...

Wow, rabarber mojito!!!!!!!
Så smarrigt, vackert och annorlunda, Sanna!
Den måste jag lägga upp på Pinterest så att jag kommer ihåg.


Kramar