I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

19 september 2010

I valet och kvalet...Nu ni, nu är det dags.

Idag är det valdag och vi ska välja vem som ska styra Sverige nästkommande fyra år.

Är ni redo?

Jag är dåligt insatt i den politiska världen och jag har inte följt debatterna i tv alls (får man avslöja det så här utan att få skäll?). Jag tycker mest det blir en massa tjafs och smutskastning mellan partierna. En lekstuga. Vem ska man tro på? Får man ärliga svar av ledarna eller är det bara för att vinna röster inför valet? Vilka av partierna kommer leva upp till sina löften?


Det är många frågor att ta ställning till inför ett val. För- och nackdelar vägs mot varandra. Inte så lätt att veta hur man ska rösta. Men, jag vet vad som är viktigast för mig ibland alla valfrågor och kommer rösta på det partiet som jag tror bäst kan uppfylla dom. Tiden får utvisa om jag gjorde rätt val.


Trevlig söndag!

Posted by Picasa

7 kommentarer:

A House With A View sa...

Ja, inte lätt att hitta rätt i djungeln av olika partier... Det viktigaste idag är dock att gå iväg och rösta! Min äldsta dotter ska rösta idag för första gången och vi ägnade tiden vid middagsbordet igår åt att svara på alla hennes frågor kring de alla partiers åsikter, haha.

Ha en skön söndag!

Stoor kramiz aka

KarenSue sa...

It's the same here in the US. The fighting and name calling is terrible. I'm with you.
Anyway, thanks for sweet comments about my new shop. Soooooo much fun!
Enjoy your day my friend,
KarenSue

Annelie sa...

Jag är som du. Följer inte debatter särskilt mycket, mest pga smutskastning och tjafs som du säger. Lutar mig däremot åt det parti där dess pelare stämmer med mina bas och grundtankar.
Efter att ha bott i USA i 15 år så känner jag att jag inte längre har något grepp om den Svenska politiken, och jag använde inte min röstsedel som jag fick i brevlådan. Jag är ännu inte Amerikansk medborgare och röstar inte här heller. Låter kanske konstigt, men jag tycker efter allt att det är viktigt att rösta.

Trevlig söndag till dig också, Sanna!

Systrarna Hjertén sa...

Håller med! Ibland önskar jag att det vore ö-råd så att man bara behövde rösta ut dem man inte gillar...

Mvh
Frida

Helena sa...

Ja, det är en speciell dag i Sverige nu, och det ska bli spännande att se hur valet utfaller. Precis som Annelie så har jag lite svårt att hänga med i den svenska debatten, trots att jag i början när vi flyttade hit försökte läsa DN mm på nätet... hinner liksom inte med allt... i synnerhet inte när det finns så viktiga saker som bloggande att ägna sig åt... ;-D Hm, ja det var just det, att just nu tycks jag inte hinna det heller! Men snart så, snart... jag ska bara... osv

Kram på dig, du trogna och uppmuntrande besökare i det svengelska huset - it is so nice to see you here! ;-)

Helena

Gugis Pärlor sa...

Hej Sanna!

Du har en award att hämta inne hos mig ;O)

Kram Gugi

MORSE FARM sa...

Hejsan Sanna!
Tack för goa kommentarer. Jag har missat lite här kan jag se....
Ja, valtider är jobbiga för de smutskastar varandra, håller med.
Väldigt svårt. Jag har tyvärr inte alls hängt med i de svenska politiska debatterna eftersom man är över här på andra sidan. Man borde gjort det!
Ha en skön måndag.
Kram Bodil.