I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

6 september 2010

Kakburken


Hej!

Hoppas ni hade en kanonskön helg. Vädret har varit strålande vackert och det gör ju att man blir på så mycket bättre humör! Så roligt att ni gillade mitt inlägg om pannacotta. Ni som inte provat att tillaga eller ätit det någon gång - gör det! Supergott och superenkelt ;)


Den här veckan hoppas jag få användning av min nya kakburk.
Som jag har letat efter en kakburk.

Många har jag sett men ingen som riktigt fallit mig i smaken. Så en dag hamnade jag i denna nätbutik och snubblade ganska direkt över "mina drömmars kakburk" ;) Den är av porslin, har ett tätslutande lock och är mycket större än jag först trodde. Nu ska det bakas kakor! Tra la la...

~~~

Helgen avlöpte annars enligt planen. Träningsstarten för dottern gick bra. Matchschemat är redan spikat - så nu vet vi vad vi gör i höst haha! Jag körde till Ikea på lördagsmorgonen för att kolla in loppisen de gjort reklam för. Tänkte att det är bäst jag är ute i god tid. Sånt här brukar locka till sig folk. Dessutom är det lördag och på Ikeas parkering brukar man få köra många varv innan man hittar en ledig plats. Så nu när de skulle ha loppmarknad såg jag framför mig en halv avstängd parkering med många loppisbord och massor av trängsel. Det här är vad jag såg:Klockan 9:00Klockan 10:00


Det blev många varv på en timme. Inte var det många bord och inte stod de på parkeringen heller, men jag lyckades ändå fynda en fin taklampa och några sockerkaksformar. Sen gick jag in i varuhuset och köpte på mig blockljus, värmeljus, filtar och lite andra bra-att-ha-prylar hihi! Det ÄR omöjligt att gå därifrån tomhänt!

~~~

Lördag kväll var vi på den beryktade Oktoberfesten.


Tror

inte

jag

säger

mer

än


.
.
.

- men söndagen blev mycket lugn...

;)Ha en skön vecka!

Posted by Picasa

9 kommentarer:

Helena sa...

Hihi, så det är till att ha skojat till det på festligheter så festliga att detaljer ej lämpar sig för tryck... det låter trevligt, må jag säga.. ;-D

Förvånad att loppisen vid IKEA var så mager. Jag har hört flera bloggar nämna att den var på gång, men trodde nog som du att det skulle bli stort. Vilket IKEA var du till? Undrar om det var lika magert på alla håll...

Å, visst är det härligt när man snubblar öven en just-precis-så'n-där-har-jag-velat-ha-länge-pryl. Och du lär inte få några problem att fylla den nya burken, det tror jag inte... drottningen av fina muffins !

Trevlig fortsatt vecka önskar
Helena

Carolyn sa...

I love it too- perfect for cookies or biscuits!

Thank you for your kind words on my blog. My Mom is slowly getting stronger.
Take care,

Carolyn

Gugis Pärlor sa...

Tyckte väl att det har varit ovanligt lugnt där borta en tid... hihi... Inget större jippo då när det var dags för loppmarknad vid Ikea, med andra ord inget jag saknar ;O) Kakburken är fin.

Kram Gugi

Annelie sa...

Fin cookie jar. Det är så kul när man får lön för mödan. Själv letade jag efter burkar med svensk text när jag var hemma i somras men hittade inga som både var rätt storlek och fin. Buhu.
Loppisen verkade trågik. Tur att IKEA var där, för därifrån går man sällan hem tomhänt som du sa.
Oooh, en beryktad Oktoberfest. DET låter kul.

Kram

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Jasssså?
Vi får inga detaljer? Hoppas det var ett gott tecken då;-)Snygg burk!

Ha det fint! Kram H.

A House With A View sa...

Haha, blykeps i söndags!! Självförvållat, hihi. Superfin kakburk! Jag skulle behöva mer än ett tätslutande lock... mer lås och kedjor och såna prylar, suck... Är hopplös - blir bara småätande tills allt tar slut... Åh så roligt med IKEA-besök! Håller med, det går INTE att komma ifrån ett sådant besök tomhänt :)

Stoora kramizen aka

Systrarna Hjertén sa...

Ha, ha! Lugna söndagar kan behövas ibland!!

Mvh
Frida

Huset vid ån sa...

Så fin din kakburk är....Förstår att du är nöjd!
Det låter som du haft en Trevlig helg också!

Må så gott! Höstkramar Therese

Celestial Charms sa...

Such a beautiful biscuit tin. That certainly was worth the wait. Love the simplicity of it. Very pretty, indeed.
Maureen