I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

5 november 2010


Hej på er!

Mycket att göra den här veckan.

Vi känner oss inte helt färdiga med Halloween ännu så... vi laddar inför en stor fest med spök-tema i helgen. Spindelnät överallt som ni ser... Det ska städas (helt onödigt när man tänker efter...) och fixas och grejas inför partajet.

Hos oss går det alltid åt många glas i olika varianter. 

Vissa av de här glasen har hängt med i åratal. De är enkla och billiga och perfekta när man har många gäster. Oj oj så mycket gott det har varit i dom *blink* Ibland går de sönder och då är det ju tur att IKEA ligger runt hörnet så det går att fylla på lagret ;)

Jättebra att det finns kartonger att förvara glasen i också, så man lätt kan stoppa undan dom till nästa gång. Ingen fest utan smaskiga bakverk förstås ;)

Har precis ställt in pannacottan för svalning i kylskåpet. Chokladmoussen ska mixas härnäst, muffins bakas och kakorna glaseras... Har jag verkligen TID att sitta här och blogga??!


Måste nog lyfta på häcken nu och fortsätta ;)


Alla helgona-helgen står för dörren, så ikväll ska vi också tända några ljus på kyrkogården för de nära och kära som inte längre är med oss.Kram

och

Trevlig helg!

Posted by Picasa

4 kommentarer:

Annelie sa...

Om jag ändå kunde ta en sked och smaka... förförande gott ser det ut.
Mer spökerier??? Hua! Men ha det så kul på festen.
Önskar att IKEA låg runt hörnet här också.

Kram

Helena sa...

Hej Sanna,
Först måste jag säga att dina mumiemuffins i förra inlägget är klockrena - helt underbara och nu blev jag sådär bak-ligt inspirerad igen!

Skoj att dra ut på festligheterna så mycket man kan, mjölka alla ursäkter att lysa upp novembermörket (även om det nu råkar vara i form av spindelväv o dyl!). Hoppas ni får riktigt mysigt. Och hur skulle ni inte kunna få det, med den menyn... mumma!

Stor kram och tack för att du lyser upp min vardag med dina inlägg och rara hälsningar hos mig!

Helena

A House With A View sa...

Shit vad häftigt det ser ut med spindelväven på tavlorna, verkligen effektfullt! Kul med fest i helgen! låter som du har myyycket att göra och det ser såå himla gott ut! Håller med kommentaren ovan, skulle gärna ha velat smaka lite på en sked, ser ju så mumsigt ut!

Många kramizar aka

Gugis Pärlor sa...

Hej Sanna! Ikea skulle gärna få finnas runt hörnet hos mig också ;O) Trevligt med fortsatta spökerier! Njut av kvällen!

Kram Gugi