I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

18 april 2011Hejsan

Solen har skinit över oss hela helgen.

Så skönt att kunna utnyttja dagarna och framför allt kvällarna mycket mer! Folk kryper ur sina iden och grannar man inte sett på hela vintern *fniss* fixar och donar i sina trädgårdar igen till sena kvällen. Igår kunde man till exempel höra ljudet av hammarslag och bandsåg hemma hos oss. Yes! Sambon har börjat snickra på trappan till verandan. Med lite tur kanske det går att ta trapporna nästa gång man vill ut på gräsmattan, istället för att hoppa ner från kanten och kravla sig tillbaka upp...

Nej, nu överdriver jag - fast bara lite ;)


~~~


Påskpiff i vardagsrummet.


Jag hittade en gul kanna på loppis. Passar ju väldigt bra nu till Påsk, så den fick naturligtvis följa med hem på en gång. Den gula kycklingen fick jag av sonen i födelsedagspresent.

Videkvistar och några egenhändigt pysslade saker.

Knep en gammal trälåda med fack när jag hälsade på hos mamma häromdan. Dottern hjälpte mig att plantera söta små violer i den och pynta med fågelbon och vaktelägg.
Önskar er alla en fin måndag!


Den här veckan kan tänkas att det blir tätare inlägg för ovanlighetens skull.
Bara för att det är Påsk förstås ;)

KRAM


2 kommentarer:

Systrarna Hjertén sa...

Men så mycket snyggt ni påskat ihop, nu MÅSTE jag ta mig i kragen!

Mvh
Frida

Gugis Pärlor sa...

Underbara dekorationer till påsk! Vårglädjen går inte att ta miste på nu... jag har också varit ute och bökat runt på gården ikväll. Och fortsättning följer om bara vädret vill... ;O)

Kram Gugi