I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

13 april 2011

Lökar och bakverk


Hej!

Hoppas er helg har varit lika fin som min.

Vi har haft så fina och varma dagar här nu. Det är nästan så man börjar tro att vintern har gjort sitt för denna gång. Men törs man lita på det? April är ju en lurig månad...


Jag har planterat några härligt gula tête-a-tête, krokus och pärlhyacinter i krukor runt om i huset. Några omplanteringar får jag nog ändå göra till Påsk, då jag tycker de blommar över ganska fort. Min gamla soppterrin med murgrönan hänger med som planteringsobjekt :)


Så tänkte jag visa en bild på den gräddiga tårtan jag gjorde till min bror i helgen. Lite "fusk" på insidan men det fick duga och den gick hem hos gästerna. Spritsen och jag behöver bli bättre vänner bara ;)

Önskar er en trevlig fortsättning på veckan!
5 kommentarer:

Helena, The Swenglish Home sa...

Hej nattsudderskan,

Vilken SSSNNNNYYYGGGGGG tårta! Vadå bli bättre vän med spritsen?? Om ni hade en bättre relation än så här så skulle sambon ha anledning att bli sotis - kalassnyggt dekorerad är den ju, din ros-äggiga skapelse!

Och nu får vi väl ändå tro att våren är här för att stanna! Solen viskar i alla fall löften om det här i Mälardalen där jag befinner mig just nu...

Din soppterrin är som gjord för fina arrangemang, och du har gjort så fint och vårigt där.

Kram på dig, sprits-snitserskan!
Helena

Systrarna Hjertén sa...

OH MY!!! Vilken snygg tårta, helt otrolig! Hur gör du?!?!?!

Mvh
Frida

Gugis Pärlor sa...

Wow Sanna! Konditor borde du vara! Vilken skapelse och den var säkert lika god också!

Kram Gugi

Annelie sa...

Jisses! Läcker tårta, tjejen!
Kan inte tänka mig att någon skulle få för sig att ens komma på tanken att fråga om innehållet är hemgjort eller inte. Jag skulle bara vara så tagen av dekorationen och bara anta att resten var lika äkta.
Ibland är det faktist okay att fuska. Som detta tillfälle tycker jag. Så mycket arbete som du lagt ner så tycker jag kanske i alla fall att man inte ens kan kalla det fusk.

Har också lite tete a tete. Fast i trädgården. Håller med om att de blommar över fort. Oh well. Fint så länge det varar.

Många kramar

Tant Åsa sa...

Fantastisk tårta, du är sååååå duktig. :-)