I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

30 april 2011

Vår Välkommen...Hejsan

Oj så vi har njutit av vårt fina väder i flera veckor nu!

Idag fick vi en regnskur och det är mulet men, just nu ser jag solen spricka upp igen och kanske, kanske blir det fint väder på Valborgsmässoafton i alla fall.Valborgsmässoafton

Sista dagen i april firar vi vårens intrång. I Sverige, och i några andra länder i Europa, välkomnas våren med majbrasor. Här, kommer vi gå till Hembygdsgården där en eld tänds och brinner hela kvällen. Det brukar vara ganska skönt att värma sig vid brasan en stund, då det fortfarande är ganska kyligt i luften. Vårtal hålls, stadens musikkår spelar, muséet är öppet och som avslutning skjuts fyrverkerier av sällan skådat slag.Majbrasa 2010De här fina dagarna vi haft, har det inte blivit mycket tid vid datorn. Det är ganska skönt att inte starta upp den alls. Faktiskt! Lite lite abstinens får jag av att inte hälsa på hos er mina fina vänner och läsa om vad ni gör, men jag tror att ni känner likadant. Vi har börjat med en del utomhus-projekt. Snickeri, målning, trädgårdsarbete och odlingslådor är vad vi sysslar med. Vi har fått en "fix idé" av vad vi ska göra med vårt, inte-så-fina-och-omskötta-trädgårdsland... får se vad det blir av det ;)


Ut och njut nu så mycket ni bara kan.


Trevlig helg och Trevlig Valborg!


4 kommentarer:

Gugis Pärlor sa...

Trevlig 1:a maj! Här är vädret lockande för en utedag idag... Det blir bl a besök till hembygdsmuseet där fest hålls med mjöd och korvgrillning och så ska den obligatoriska majstången resas ;O)

Kram Gugi

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Hoppas ni hade en riktigt mysig Valborgsmässoafton...
Regnet kom lagom till att brasan tändes här, men bara lite dugg ;)

Ibland är det skönt att ta lite paus från datorn...

Ha det fint!
Kraaam på sig

A House With A View sa...

Hej fina Sanna!! Vilken härlig bild du visar!! Håller med, klart du ska göra annat än blogga, det finns viktigare saker att göra :) Vi finns ju dessutom kvar här i zyberrymden :)) Låter spännande med ditt trädgårdsland!!

Önskar dig en fin vecka!

Kraaaaaaaaaaaaam aka

Annelie sa...

Tja, så har man helt missat Valborg. Oh well.
Hoppas ni hade det mysigt! Eftersom ni har haft fint väder i flera veckor så hoppas jag att det höll i sig för Valborgsmässoafton och att ni inte behövde paraplyer som på kortet från2010,
Håller själv på att pysslar ganska mycket ute, hur kan man låta bli när vädret är fint. Jobbigt bara att inget blir gjort på insidan.
Vad ska hända med trädgårdslandet tro?

Kram