I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

19 maj 2011

Syrener och avslöjandenSyrénen står i full blom.Visst doftar de härligt!?

Jag har klippt av kvistar och satt i vaser och i gamla slitna kannor. Varje gång jag går förbi måste jag stanna och dra in dofterna. Härliga årstid!

Vårt gamla syrénträd har spridit skott (okontrollerat) och liknar numera en stor, bred och yvig buske. De flesta blommorna sitter långt upp på toppen och det krävs ansträngning för att komma åt dom. Man får jobba lite ;)Sååå måste jag berätta om en överraskning jag fick härom veckan.

Jag blev alldeles paff när jag läste mailet och trodde inte det var sant först. Tänkte att det är nog bäst att invänta "beviset" och inte ta ut glädjen i förskott. Det snurrar ju runt så mycket galet och lurt via mailen man får. Okej. Ska inte hålla er på sträckbänken mer. Nu ska ni få höra. Jag har vunnit i en tävling!

Panduro hobby - Nordens största hobbybutik - utsedde mig till vinnare i sin tävling och jag vann första pris! Jippi! Och vet ni vad första priset var?? Jo, ett presentkort på...... femtusen kronor! Vilket pris va? Lycka!

Gissa om det smids planer på hur jag ska "slösa bort" dessa pengar hihi! Så lyxigt att ha så mycket pengar att köpa hobbymaterial för. Handla förståndigt eller go wild and crazy? Hehe. För en gång skull behöver jag ju inte tänka på vad det kostar. Som en dröm :)


Ha en bra dag allihopa!

På lördag ska vi på dop och födelsedagskalas - lyckligtvis till samma ställe. Men jag har en del presenter och inslagning att fixa innan dess. Och så är det dags för en hårklippning också. Fin ska man bli till festligheterna ;)

KRAM

Posted by Picasa

5 kommentarer:

Helena, The Swenglish Home sa...

Men GUUUUUD så roligt för dig! Vilken helt otroligt superläcker vinst! För oss pysslare, då... jag minns fortfarande väninnans förbluffade röst när hon under ett av mina Sverigebesök nådde mig på mobilen under min Stockholmsutflykt och frågade var jag var (då hon visste att jag bara hade ett par timmar i storstaden och hon var nyfiken på hur jag använde denna tid). "Aaah, Panduro Hobby", svarade jag saligt. "Allvar???!!!" frågade min opyssliga och oförstående (om an ack så rara) väninna...

Men vi vet, du och jag och många bloggkamrater med oss, att ett presentkort av den kalibern på pysselpalatset nr 1 är STORVINSTEN av storvinster!

Så än en gång, supergrattis och låt oss veta vad du hittar på för spännande projekt!

Kram, Helena

Systrarna Hjertén sa...

Lyckos dig, vilket pris!!!

Väldigt vackra bilder på dina Syrener, vi har precis klippt ner våra, så det blir nog inga blommor i år. Måste gå och knycka någonstans...

Mvh
Frida

A House With A View sa...

Stooooooooooooooooooooort grattis Sanna, så himla roligt för dig!!! Förstår att du är överlycklig!! Det ska bli kul att se vad du skapar för vinsten :)) Och heeelt underbara bilder på dina syrenkvistar! Jag har inte hunnit ta in några ännu, måste göra det, det luktar ju så himla gott!!

Önskar dig en fin fredag och ett fint dop och kalas på lördag!

Kraaaaaaaaaaam aka

Gugis Pärlor sa...

Grattis till din underbara vinst! Panduro är ju en riktig smällkaramell! Helt otroligt med dinner safari... måste ju ha varit hur kul som helst men hur lyckas det i praktiken ned alla tider att passa och så? Där hade jag gärna varit med ;O)

Kram Gugi

KarenSue sa...

Congratulations Sanna! Isn't it a wonderful feeling to win something? Don't spend wisely just spend it!
Hugs to you~KarenSue