I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

8 juni 2011


Hejsan!

Oj så varmt det blev med en gång! Idag, tisdag, har det varit otroligt kvavt och vi har haft rejäla åskskurar här ikväll. Skönt med en urladdning så luften blir friskare, fast åskdundret kan jag klara mig utan!

Ikväll sitter jag och väntar på min son som varit i Stockholm med några skolkamrater. De åkte tidigt i morse och kommer hem sent med tåget. Jag hoppas han har haft en rolig och händelserik dag i stora staden. Jag minns själv hur spännande jag tyckte att det var att få åka iväg på resa med klassen. Gå på stan med kompisarna och uppleva storstadslivet som man inte var van vid annars och så avslutade vi alltid med ett besök i nöjesparken Gröna Lund. Det var tider det ;)I blomtrappan har det tillkommit några fler växter, fast det ser fortfarande lite tomt ut... Blomtrappan står precis utanför dörrarna som leder ut till verandan. Ett fint blickfång varje gång jag tittar ut. Nu gäller det att hålla dom vid liv också ;)

Helgen har bjudit på massor av sol och aktiviteter. Sååå härligt! Vi har varit ute mycket, barnen har varit iväg och badat, vi har fixat med pallkragar till jordgubbarna och verandataket har målats. Vi har haft goda vänner på grillkväll och jag gjorde ett två-timmars (!) besök i Pandurobutiken och fick med mig en hel del skoj... oj oj oj!


Så har jag för första gången besökt den närbelägna travbanan! Jag vet absolut ingenting om spel och hästar, så jag var där mer som en betraktare och för att lära mig. Vi var nio stycken som satsade en slant var på ett gemensamt system, men det gick åt pipsvängen ganska direkt haha! Jag blir nog ingen storspelare på travet ;) 

Men det var en rolig upplevelse och en intressant sport. Tycker hästarna var lite för magra bara, men de kanske måste vara så när de är tävlingshästar, vad vet jag.


Idag fick jag en fin överraskning med posten.
Visar den senare ;)


Önskar er en fin onsdag!

Posted by Picasa

1 kommentar:

Celestial Charms sa...

Your potted plants look so very pretty. Try to stay cool in your heat wave!
Maureen