I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

18 juni 2011

School´s out


Nu har barnen fått sitt sommarlov.

I onsdags kväll hade vi sedvanlig avslutning i kyrkan. Vi tackade av dotterns lärare som går i pension. En riktig eldsjäl som brinner för sitt arbete och som bara haft en (!) sjukdag under hela sin karriär. Riktigt bra lärare växer inte på träd precis och vi kommer sakna henne mycket.


Sonen fick sina första betyg i årskurs 8 och, vi vet att han har fått kämpa för att uppnå målen så, det var en glad överraskning att se ett MVG och några VG ibland resultaten. Bra jobbat!För att fira att skolan äntligen är slut bakade jag barnens favorit - kladdkaka med mycket choklad! Kakan har ni sett förut, fast med After Eight ovanpå. Den här gången bredde jag ut vispad grädde och toppade med körsbär istället. Det kan ju vara kul att variera sig lite ;)

 


Idag hoppas vi få se en fallskärmsflygning som vi gav bort i present till en familjemedlem. Allt beror på vädret. Det får inte regna och inte blåsa... väderprognosen såg dyster ut, så vi får se hur det blir.

Vi får också gäster över helgen, hela vägen från Göteborg - trevligt!

Så läste jag att det ska vara en kvartersloppis i grannområdet, kul! Den måste jag inspektera ;)


Trevlig helg!

KRAM

Posted by Picasa

5 kommentarer:

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Mums vad god kakan såg ut!! :) Körsbär är så gott, men än är inte bären mogna på vårt träd.

Bra lärare som älskar sitt jobb borde alla barn få. Vad duktig din son har varit!! Att de gör sitt bästa är viktigast...

Ha en jättetrevlig helg!
Kram kram

Annelie sa...

Hejsan Sanna!
Vilka vackra bilder du tar.
Jag har inte hört av mig på ett tag, men nu den här morgonen när jag sitter här och tittar på de inlägg jag missat så blir jag återförälskad i din blogg. Så mycket fina bilder, mysig musik och härlig blandning av hem, familj och trädgård.
Jag gillar dina pion bilder, speciellt de med cinema scope effect.
När det gäller hortensior som inte blommar så har jag samma erfarenhet. Jag har två som jag köpte som stog och inte ville växa till sig på säkert en 3, 4 år, sedan pang bom så växte de till sig av bara sjutton och blommar.
Sen har jag en som står i full sol och verkar trivas men blommar inte. Den är också 3 år gammal. Jag har gått och petat och tittat i bladverket varje sommar, ängslit väntandes på tecken på blommor. Läste någonstans att hortensior beroende på vilken zone de är i kan vara leaf proof, but not flower proof. Så även om de klarar vissa zoner zå produceras inga blommor. Hmmm... kan det vara fallet med min och din? Ja, jag vet inte.

Kul med sommarlov för barnen. Mina börjar sitt på onsdag efter en halv dag.

Många kramar,

Annelie

Celestial Charms sa...

Hi Sanna,
The cherry cake looks so delicious, and you always set such a pretty table!
Maureen

Systrarna Hjertén sa...

Ser verkligen smarrigt ut!!

Recept?

Mvh
Frida

Gugis Pärlor sa...

Hej Sanna!

Nog är det värt att fira litet extra då skolan är slut och det efterlängtade sommarlovet börjar!! Du tar alltid så fina bilder på dina kakor att längtan efter en smakbit blir enoooorm ;O)

Ha det bra!