I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

15 oktober 2010

Ljus i mörkret


Hej på er!

"Nu är det fredagsmyyys"... som min dotter brukar gå omkring och sjunga iklädd sin fredagsmys-tröja ;) Fredagskvällarna hemma hos oss är oftast väldigt lugna och behagliga. Vi korkar upp en flaska rödvin, tänder ljus, lagar god mat (som får ta tid!) under tonerna till skön musik. Efter middagen slänger jag på mig mjukisbrallorna (om de inte "råkat" komma på tidigare haha) och intar soffläge resten av kvällen ;)


Hur spenderar ni fredagarna?

Ni stödjer väl Rosa bandet?

När jag hälsade på hos Aka blev jag påmind om att jag inte har köpt mitt rosa band ännu. Varje år designas ett nytt band och jag tycker de är rätt söta faktiskt. Här i Sverige kostar Rosa bandet 25 kronor - som går till ett mycket viktigt ändamål - att bota cancer!

Alla känner någon som drabbats på ett eller annat sätt. Min mamma blev lyckligtvis frisk men, min mosters man, mormor och morfar dog av den. Alla hade olika former av denna förrädiska otäcka sjukdom. I Sverige är det Cancerfonden som står bakom Rosa bandet tillsammans med BRO.

Så ikväll slår jag ett extra slag för kampanjen. Gör vad ni kan, stöd kampen mot sjukdomen och hjälp forskningen framåt. Alla behöver ett ljus i mörkret.

Läs mer HÄR.


Kram och Trevlig helg!


Posted by Picasa

8 kommentarer:

Helena sa...

Ja, nog är Rosa Bandet en organisation väl värd att stödja. Er familj verkar ha drabbats hårt av "stora C", denna vidriga sjukdom. Åh, om jag finge "utrota" eller helt enkelt trolla bort cancer i alla dess former! Naiv önskan, ja visst, men så känns det ju!

Nå, hela ditt inlägg andas i övrigt fredagsmys, och det låter verkligen som om ni går in för att skapa en mysig början på helgen - jättehärligt! Här har fredagen mest bestått i att jag har sprungit mellan familjens övriga tre medlemmar som nu alla däckat under de otäcka baciller som höll mig gisslan i två veckor! Det ser ut att bli en låååång helg... ;-D

Stor kram och en trevlig helg önskar
Helena, The Swenglish Home

KarenSue sa...

Good evening to you Sanna! We do about the same on Fridays, hubby is out of town this weekend so very casual. Enjoy your weekend blogging friend,
KarenSue

Annelie sa...

PRECIS så är fredagen här hos oss, Sanna. Precis!
Det är den bästa kvällen på veckan. Lite extra myspysfaktor blir det med tända ljus, god mat, efterrätt och vin och musik.

Ush vad mycket cancer det är runt omkring, det blir vanligare och vanligare. Skrämmande.
Tråkigt att höra att så många i din släkt blivit drabbade.

Kramar till dig Sanna!

A House With A View sa...

Hääärligt fredagsmys! Visst är något alldeles särskilt med fredagar! Och MYSMYXOR, hihi. Min gårdagskväll ägnades dock i vänner sällskap - after work! Himla kul det med! Får ta myset ikväll istället, blir nog hemmagjord pizza tror jag :))

Ha en skön lördag och helg!

Kraaamiz aka

Huset vid ån sa...

Jag gör tummen upp för rosa bandet, en jättebra grej!
Instämmer helt med dig.....

Visst är det skönt när fredan kommer och det blir fredagsmys.....

Ha en bra dag!
Kram Therese

Gugis Pärlor sa...

Hej Sanna! Så sköna mysfredagar ni har hemma hos er! Oftast är jag sååå himla trött då fredagen kommer så det brukar inte bli så mycket ut över det vanliga. Men känslan inombords kan man inte rubba. Det är bara för härligt när helgen står framför en ;O)
Jag jobbar till vardags med cancerpatienter så för mig är rosa bandet en god och välbehövlig sak. Det behövs verkligen ett hopp och bot inom området.
Ha nu en fin söndag och njut av höstvädret!

Kram Gugi

Halloween Folk Art by Melissa Valeriote sa...

Happy Halloween!

Linda i Lönnbacka sa...

Här spenderas vår fredagskväll precis likadant!! :)

Ett rosa band köpte jag förra veckan, min mamma har haft bröstcancer så denna månad blir man extra påmind om att det kan hände en själv.

Hoppas du haft en härlig helg!
Kram kram