I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

12 oktober 2010

Vällästa tidningar


Hej!


Dom här bläddras det i frenetiskt just nu och som ni ser börjar de se lite slitna ut. Det här är oktobernumren som jag plockar fram varje år då de är fyllda av höst- och Halloween-inspiration. Älskar att sitta och bläddra fram och tillbaka och jag ser alltid nya saker som jag inte tänkt på tidigare. Vällästa med andra ord.


Country Living är min favorit bland magasinen och jag har sparat varenda nummer sedan jag började prenumerera. Det är en tidning som jag skulle ha väldigt svårt att skiljas från. Jag totaldiggar stilen. Den har gett mig tonvis med idéer och drömmar till allt möjligt här hemma. Min stora inspirationskälla.

Får nog kalla mig tidningsnörd efter det här inlägget ;)

 


Har DU någon särskild favorit bland alla magasin som finns där ute?


Trevlig tisdag!


Posted by Picasa

8 kommentarer:

Annelie sa...

Gör precis som du och sparar Halloween-nummer (+ jul och påsk förstås). Min man förstår inte varför jag måste spara på alla dessa tidningar och jag försöker inte ens förklara.
Mina favoriter är förstås svenska inredningstidningar. Här bläddrar jag gärna i Countrt Living förstås, Better Homes and Gardens, Living, och alla andra hem, trädgård och inredningstidningar. Jag är en magazine junkie, literally.

Kram

Systrarna Hjertén sa...

Jag har också jättesvårt att skiljas från mina tidningar, har hur många som helst...nästan lite läskigt att tänka på hur mycket jag plöjt ner genom åren, men, men bättre än att röka alla fall...

Mvh
Frida

Gugis Pärlor sa...

Ooh, dessa tidningar... Jag har jättesvårt att skiljas från tidningar som jag gillar dvs. inrednings- och trädgårdstidningar. Och antalet sådana börjar vara på max vad huset klarar av (fniss) Jag har högar som jag tänker gå igenom, ta ur reportage som intresserar och mappa dem för att slänga resten. Men tiden vill liksom inte räcka till... ;O)

Kram Gugi

Ps. Priset var en extern hårddisk.

A House With A View sa...

Tänk att den tidningar har jag aldrig köpt! Jag läser gärna Drömhen & Trädgård, min absoluta favvo!

Tack för tipset!!

Kraaaamiz aka

Helena sa...

Ehm, jo det var ju en lite känslig fråga detta... ;-D ...sade svengelskan som nästan får övervikt på flyget varje gång jag återvänder till UK från Sverige, där Vakre Hjem, Drömhem o Trädgård, Lantliv och lite annat smått och gott brukar slinka ned i bagaget... Här i UK är jag ganska förtjust i Country Homes and Interiors, Country Living (UK) mfl, men saknar någon med lite mer Vakre Hjem-känsla...

Om jag ser rätt är det den amerikanska Country Living du har där, och den har jag nog aldrig läst, men gissar att den är mumsig!

Stor kram från Helena, vars hyllor svämmar över av gamla tidningar, som läses igen och igen... och igen (så det så, sambon, det gör jag faktiskt!)

Firefly Hill sa...

I love Country Living too! I also love The English Home...

I save them all!

xo,

annie

Celestial Charms sa...

Country Living has always been a magazine I love to read, but in the last few years, I really enjoy Martha Stewart Living. I like her style and her spunk!
Maureen

Maliva`s verden sa...

Wow..for en inspirerende blogg jeg fant her...nyyyydelig musikk også....80-tallet var tider det;o) Ha en fin dag! Klem fra Maliva