I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

5 augusti 2010

Alla goda ting är tre


Hej på er!

Hoppas ni inte blev förskräckta efter mina avslöjanden sist ;)


Alla goda ting är tre sägs det, och ja, det känns faktiskt så, här i min lilla bloggbubbla just nu.

~~

Jag har för första gången vunnit i en bloggtävling.

Jag har fått min första blog award.

Idag har bloggen rullat i ett helt år.

~~

Det har varit väldigt roligt och lärorikt att kasta sig ut i bloggosfären. Lite nervöst att se hur man ska tas emot och om någon fattar tycke för en. Jag tycker om att använda datorn som verktyg och jag gillar att skriva. Men periodvis har det känts lite trögt ska medges.


Dagens bild - med veranda


Jag startade bloggen för att dokumentera våra utomhusprojekt. Det tycker jag att jag har lyckats bra med. Det som kan vara knepigt är att de är säsongs- och väderberoende - så frågan om vad jag ska skriva om där emellan dök förstås upp. Så jag började flika in med små pysselprojekt, bakverk, högtider, boktips, loppisfynd och annat som intresserar mig. Det blir förmodligen mer av den varan.American Beauty - Kaprifol


~~

tack till alla rara som hälsar på hos mig!

Tack till mina följare.

Tack till er som sparar mig till er blogglista.

Jag blir jätteglad när ni lämnar kommentarer.

Det betyder mycket!

Många kramar till er alla.

~~

My Blueberry House rullar vidare :)


 

Har ni sett?!
Bara gröna blad på mina hortensior - Endless Summer.

Inte en enda blomknopp.

Vad göra?

 Förra året var de nyplanterade och såg ut så här från juli fram till första frosten. Precis innan frosten täckte vi över buskarna med löv och granris för att skydda dom. Inte visste vi att vi skulle få en så lång, kall, vit vinter!


Jag tycker att jag har följt alla råd och läst och studerat videoklipp från Endless Summer Blooms. Vi väntade länge med att avtäcka och beskära eftersom vi hade en ganska kall vår också. Kanske behöver de tid för återhämtning och slår ut i full blom till nästa år..?

Vad tror ni?


Ha en skön dag allihopaPosted by Picasa

4 kommentarer:

Gugi sa...

Hej Sanna!

Grattis till ditt 1:a år på bloggen! Det är så kul att titta in hos dig och det känns som att du är född till bloggare så fortsätt i samma stil ;O)

Ang hortensiorna har jag ingen aning men livskraftiga ser de ut att vara. De behöver säkert växa till sig lite mera så nästa år blommar de nog igen. Jag har en hortensia i kruka som lyfts in i förrådet på vintern. Jag brukar inte beskära den och den har blommat varje sommar i säkert fem års tid.

Kram Gugi

Systrarna Hjertén sa...

Hej,

Grattis till Awarden!

Hittade precis hit från Linda på Lönnbacka och hajade till direkt när jag såg din header, vid en snabb anblick ser ditt hus ut precis som mitt!

Trevlig blogg!

Mvh
Frida

Morse Farm sa...

Hej sanna!
Grattis till vinst och award och till 1års bloggande.
Vad fint huset ser ut med verandan.
Jättefint!
Jag har en endless summer färg blå.
Jag har inte gjort nåt med den. Klippte jag ner den i höstas....kommer inte ihåg.
jag ger den ett medel 2 ggr om året så att den behåller den blå fårgen vilket jag inte har gjort i år med den har blivit stor och blommar för fullt. Det är ju inte så bra råd kanske. Den kanske inte trivs där den är...kanske...
Stor kram till dig och ha en skön helg.
Ps. Din blogg är alldeles kanon som den är med en blandning av saker. Ds.

A House With A View sa...

Stoort grattis! Och awarden är du såå värd! God work - MEN- utan krav, bloggen ska skapas i lust!! Förstår hur du menar men lita till att de som är intresserad av dig stannar kvar även om blogglusten tryter - jag gör det!!

Kraaaaaam aka