I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

21 augusti 2010

These shoes were made for walking..


Hejsan!

Ville bara titta in och önska er alla en trevlig helg.


Idag ska jag följa med Hannah på avslutningen av Sportis Camp som hon deltagit i under veckan. De ska få bada och ha uppvisning för föräldrarna. Hannah har varit helt uttröttad på kvällarna och har ont i varenda muskel. Träningsvärk i hela kroppen! Sju timmar aktiviteter varje dag tar på krafterna.

De har fått prova på karate, friidrott, tennis, skytte, linedance, bordtennis, mountainbiking, minigolf, bågskytte, handboll, boxning och brottning. De har pratat om kost och hälsa och haft samarbetsövningar. Oj oj vilken vecka! Jag har inte precis behövt tjata för att få henne i säng om kvällarna. Hon har sovit gott!Ska man kalla det en "mjukstart" inför nästa vecka?


På måndag börjar nämligen skolan här igen. Tillbaks till de vardagliga rutinerna och scheman. Packning av skolväskor och idrottspåsar. Som vanligt inför varje läsår har vi haft översyn av kläder, skor, jackor och idrottskläder. Kollat så allt är helt och rent och om det fortfarande passar. Otroligt vad ungarna växer över en sommar! De är så stora nu, mina barn. Sonen är 14 år och börjar årskurs 8 och dottern är 12 och börjar i årskurs 6. Mycket som händer i dessa åldrar vill jag lova.


Något att se fram emot är en helt ny skolgård med en grön park och en helt ny idrottshall. De är så fina! Det är de värda, alla elever, som fått gå alla dessa år till närliggande skolor för att ha idrott! Det har även byggts en ny byggnad för barnen i årskurs f-3 som flyttas över från en annan skola. Så på måndag är det nog många barn som har extra pirr i magen ;)


 
Någon loppisrunda tänkte jag hinna med idag också och så får dottern en övernattningsgäst till kvällen. Sedan ska målningen av verandan fortsätta - om vädret tillåter. Vi har "varannan-dags-väder" just nu. Regn och blåst ena dagen - sol nästa.. men tyvärr är det inte så varmt i luften längre. Det känns att hösten är på intågande. Kvällarna blir allt mörkare och kyligare.

Om ni undrar var bilderna kommer ifrån, så har jag fotat dom hos en vän. När de köpte sitt hus på landet hittade de ett par gamla skor som det växte mossa på. Det blev ett vackert stilleben på en sten i trädgården. Det grå fatet är ett rabarberblad av betong som vännen gjort själv. Väldigt snyggt!


Trevlig helg!


Posted by Picasa

5 kommentarer:

Annelie sa...

Kul att läsa lite om dina barn. Vilket idrottsläger du berättar om. Ett riktigt prövapå läger. Förstår att hon har somnat fort. Vet ju själv hur mycket aktiviteter får en att slockna kvickt.
Visst växer de, de små liven, himla fort. Gör precis som du, tar en liten inventering, och kompletterar med nya kläder. Vi har dock en vecka till av sommar innan skolan sätter igång.
Hoppas att vädret blir bra så att ni får lite målat.

Love the shoes!

Gugi sa...

Jaa du, konstigt att barn växer så mycket på sommaren!? Är det solenergin, månne? Trevligt med en ny skolgård! Sött stilleben din vän har!


Kram Gugi

Morse Farm sa...

Hej sanna!
Tack för dina goa ord hos mig, kram på dig!
Vad kul att hon fick pröva på så mycket, förstår att hon var trött.
Spännande med nya saker och att skolan börjar igen.
Här börjar skolorna efter Labor day , så början av september. Så de har lite längre sommarlov än Sverige eller när slutar de? Hmmm, det måste jag kolla upp, intressant.
Vad super läckra skor, så häftigt!
Ha en skön lördag!
Kram Bodil.

Systrarna Hjertén sa...

Fick ta mig en tur till affären härom dagen, båda barnen hade växt ur och skitit ut sina skor under sommaren...vissa såg nästan ut som de du visar, utan mossan dock :D

Mvh
Frida

A House With A View sa...

Varannandags väder?? Näää, det är ju 30 grader!!?? Hihi. Vilka hääärliga skor med mossa på. Och vilket häftigt läger dottern varit på!

Många Mallorca-kramizar från aka