I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

28 augusti 2010

Sneak-peakÄr ni som jag och får julkänslor så snart hösten nalkas?

Haha ja, det är konstigt men det slår aldrig fel. Det måste vara väderomslaget. Sicken tur att jag har fått min nya fina julbok som jag kan bläddra lite i nu då ;)


Har suttit om kvällarna och bläddrat och insupit varje inslag. Författaren Serena Thompson, som är grundare och entreprenör av The Farm Chicks, har än en gång skapat en fantastisk bok.


~~~


Precis som i föregångaren finns det så många fina idéer, pysseltips och recept. Det bjuds på  intressant läsning om barndomens jular, traditioner och många vackra supermysiga julbilder. I like a lot!
Längst bak i boken får du små kort och etiketter i äkta "farm chick"-stil. I love it!
I Sverige kan du köpa den hos Adlibris. Annars kan du gå till The Farm Chicks och köpa den direkt av Serena. Missa inte heller den första boken: The Farm Chicks - In the Kitchen.

Okej, medger att det är lite smågalet att tipsa om en julbok nu.... så räkna med en påminnelse om några månader eller så ;)

~~~

Beroende på väder och vind blir det idag - antingen att åka till Vadstena och titta på när svågern ska göra sin fallskärmsflygning eller så får det bli en loppisrunda!

~~~


Trevlig helg!

Posted by Picasa

7 kommentarer:

Gugis Pärlor sa...

Julen är helig åtminstone för mig och ibland märker jag att jag ofta tänker på just jul- året om faktiskt... Verkar vara fin bok det där. Jag ska kolla in adlibris. Det är ett tag sedan jag sist beställde böcker. Åååh, bor du nära Vadstena? Vadstena är en av dom mysigaste platser jag någonsin besökt!! Det var också strax före Vadstena som jag såg mitt livs finaste vallmofält. Kommer alltid att finnas i mitt hjärta!

Ha en fin helg!

Kram Gugi

Annelie sa...

Jag var inne på Farmchicks blog för ett tag sedan men missade vad man kan köpa där. Det är en hel del majiga grejor så tack för tipset, Sanna.
Inte är det helt tokigt att tankar om julen smyger sig på. Och kanske är du en av de jag beundrar som startar i tid och har allt färdigt när julen kommer.

Ha en mysig helg!

A House With A View sa...

heeeej!!

Oj, vad mycket fint jag missat här!! Snickarglädjen blev ju helt super (vi fortsätter väl på alkohol-temat, haha) Verkligen stilrent, vackert men samtidigt mjukt och romantiskt - lyckat! Har också kikat på glasbehållarna men har ingen aning om vart de finns att köpa här... De ser ju så himla inbjudande ut!! Skulle göra sig bra på din fina veranda!! Och julboken verkar inspirerande, vips så är vi där, det står inte på - hua...

Helgkraaaaaaamizar från aka

Linda i Lönnbacka sa...

Julkänslorna har inte infunnit sig ännu kommen jag har helt lämnat allt var sommar heter, nu är det höst som gäller!! Älskar hösten :) Ska snart börja plantera ljung och annat... Känner mig lite sen med sånt om man tittar runt i blogglandia ;)

Vad fin er veranda är!!!
Så härligt stor och vacker med trädetaljerna... Lite avis :)

Ha en mysig kväll!
Kram kram

Huset vid ån sa...

Hi, Hi,,,,Jag känner igen mig väl! Fniss!

Vilken trevlig blogg du har, nu ska jag kika runt mera....
Ha en bra vecka! Kram Therese

Helena sa...

Mmmm, en bok precis i min smak, och vadå för tidigt? Finns det "för tidigt" när det gäller sådana här mumma-böcker? ;-D

Själv har jag höstvägrat sedan vi återvände från varma Frankrike för några dagar sedan, ända tills idag, då jag kröp till korset, bet ihop och gick ut i den deppiga trädgården för att kasta döda krukade växter, klippa djungelgräsmattan och toppa det hela med att åka och köpa en kryssboll - hösten, jag är redo nu, so bring it on! ;-)

Stor kram till dig och tack för boktipset (ninanananana...)
Helena, The Swenglish Home

Morse Farm sa...

Hejsan Sanna!
Jisses, julkänslor du är för rolig. Här är det nästan 30 grader varmt och blå himmel så julkänslorna finns inte här, haha.
Har fortfarande inte sprungit på några stjärnor, sorry.
Verkar vara en mysig bok.
Kram Bodil.