I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

13 augusti 2010

Kan man ha för många?Det känns som en evighet!


Jag har legat lågt på bakfronten i sommar. Men just nu är baksuget enormt. Jag har bunkrat upp med många recept som jag hittat på bloggar och i böcker som bara måste provas! När dottern kom hem från marknaden med dessa härliga formar blev jag jätteglad. Så snällt att hon tänkte på sin baktokiga mamma ;)


Gigantiska muffinsformar

Jag börjar få en skaplig samling. Vad är det med muffinsformar egentligen? Jag bara smälter när jag ser en söt form. Behöver inte ens baka i dom egentligen. Bara titta och beundra. Som de här med flugsvampar på som jag fick av min mamma. Perfekt höstmotiv.

Tja, man är väl lite knäpp!

~~

Trevlig fredag :)


(Svar på förra inlägget: Oprah Winfrey)

Posted by Picasa

7 kommentarer:

Tant Åsa sa...

Jag bakar sällan har inget intresse. men däremot bakar min dotter ofta. Kanske hoppar det över en generation, min mamma bakar nämligen mycket. Jättesöta muffinsformar och jättefin blogg. Åsa ;-)

Annelie sa...

Nej då, inte är du knäpp.
De är ju jättefina och du gillar ju och baka också så de kommer till användning.
När jag var i Stockholm och shoppade så stod jag vid ett antal tillfällen och höll i just muffinsformar, men la tillbaks dem. Man har ju inte plats för allt.
Men lite rolig svensk muffintopping fick visst plats. Hihi.

Det finns en norsk blogg, Grys kjokkenskriverier, klicka på muffins på sidebaren och titta lite. Hon verkar vara en vanlig tjej som du och jag (inte Martha Stewart or Bakerella), som också gillar att baka med fina formar och toppings. Hon gör väldigt fina inlägg tycker jag. Hon lagar mat också.

Tack så himla mycket för min award. Väldigt gulligt av dig Sanna.

Kram

KarenSue sa...

Hi Sanna! Thanks for your sweet comments and good advise for my new little shop!
And these cups are so cute. I'm not really a baker but I might need those to look at.
Enjoy your day today,
KarenSue

A House With A View sa...

Så extremt söta formar! Tycker inte alls att du är knäpp, utan helt normal - de är ju söta som socker ju! Och vilken snäll dotter!

Ha nu en riktigt skööön helg!

Kraaamizar aka

Gugi sa...

Hej Sanna! Det är så skönt att höra att nån annan har samlarmani också och inte bara jag ;O) Fast jag fastnar mer för olika servetter! Jättesnygga muffinsformar!

Kram Gugi

Carolyn sa...

your cupcakes will look so pretty in those!

Enjoy your weekend,

Carolyn

STENLYCKA sa...

Hej Sanna
Trevligt att du tittade in till mig.Jaså du är från Östergötland jag tycker det är så vackert landskap. min son bor med familj i en villa i Motala. Så jag är ganska ofta i dina trakter.
Har du också ett Kvänumskök? Vi bytte kök för två år sedan och jag trivs så gott med det.
Jag har ännu inte hunnit titta så mycket på din blogg, för som du kanske har läst så skall vi ha grannfest och förberedelserna är i full gång. Just nu tog jag mig en kopp kaffe och tittade in på bloggen.
Återkommer till dig.Alltid roligt med nya bekantskaper!
Ha en bra lördagskväll!
Kram Raina