I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

11 augusti 2010

O QuotesJag samlar på tänkvärda ord som jag hör eller läser - tagna ur livserfarenheter och sagda av en väldigt omtyckt person.

Jag kallar dom för "O Quotes".

Oftast skriver jag ner dom i ett anteckningsblock, en lös lapp eller direkt i datorn, med förevändningen att jag någon dag ska renskriva och trycka upp några av dom på en stor tavla i olika typsnitt.

Jag har länge tänkt utöka fotoväggen och samlar på mig ramar lite då och då inför tillfället. Men jag kommer mig visst aldrig för att framkalla några foton...hm.. Nu kom jag på den briljanta idén att jag kan skriva ut några av citaten istället och fylla ut väggen med dom!

 

Jag har lekt lite med ord och fonter i datorn och gjort utskrifter på tunt papper - Voilà! Tre söta ramar med tänkvärda ord. Nu ska jag bara be snällt så att "någon" sätter upp dom åt mig ;)

 Citaten kommer från samma person.

Jag undrar om du kan lista ut vem?


Trevlig onsdag!

Posted by Picasa

7 kommentarer:

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Eh.... jag gissar på Oprah W... Eftersom det är en av dina favvisar och alla tre citaten verkar vara av det moderna slaget.

Annelie sa...

Ooh, inte min kopp te. Jag menar namn. Citat å andra sidan älskar jag och jag tycker att du har en helgo idé där att sätta upp några på väggen.

Kram

Systrarna Hjertén sa...

Smart idé, kommer bli jättesnyggt!

Du har rätt den randiga tapeten kommer från Sandbergs och finns med blå ränder också, kommer inte ihåg vad den heter dock!

Mvh
Frida

A House With A View sa...

Oj så fint och vilka fina tänkvärda ord! Jättefina ramar också, passar så bra ihop fast de är så olika, kanske just därför!! Nej, inte en aning om vem som är författaren...

Kraamizar aka

A House With A View sa...

Ps. glömde, självklart visar jag bild på solsängen sen!

Kraaam aka

Gugi sa...

Finfin ide att sätta ordspråk inom ram! De blev riktigt snygga! Ang vem som har citerat har jag ingen aning om? Du får berätta!

Kram Gugi

Ika sa...

Gissar oxå på Oooooo, fint det blev med ramarna.