Hej!
Hoppas ni har det bra så här mitt i veckan.
Dagarna verkar krympa ihop och gå allt fortare och fortare. Det har varit iskallt i luften och det känns nästan som det är snö på gång... brr! Nu har vi snart inte ett blad kvar på träden heller, de ser kalare ut för varje dag. Löven ligger som en kladdig massa på gräsmattan men, några har intagit andra "former" hemma hos mig...
Vad sägs om en cheesecake brownie?
Någon?
Tänkte väl det :)
Väldigt svåra att motstå.
Chokladsmet när den är som bäst - dvs med nästan 4 (!) stycken Lindt chokladkakor nersmälta... mmm... godaste chokladsmeten nånsin! I love chocolate :)
och så ett lager med cheesecake-smet ovanpå och aprikossylt i härliga virvlar... kan det bli bättre? Knappast.
Receptet är taget ur boken "Happy Halloween". Den är fylld av idéer om hur du fixar en trevlig höst- och Halloweenstämning. Du kan lära dig att karva pumpor på nya sätt, tips på att dekorera inne och ute, pyssel, festdukningar, recept på smarriga bakverk och maträtter och sy en kostym till partyt. Jag gillar den jättemycket.
Du hittar den bland annat hos Amazon och Adlibris
Ha en fortsatt trevlig vecka!
Ta nu en kaka till och njut :)
12 kommentarer:
Vem behöver en bok när man kan gå in på dina fina blogg och få inspiration. :-) Åsa
Ser helt fantastiska ut!
Monica
Mmm det ser så smarrigt ut, vilka fantastiska bakverk du alltid gör!!
Kram från en som också älskar choklad på gott o ont ;)
Oh my goodness! They look amazing! And the perfect fall leaf, beautiful.
Hope you are enjoying your midweek!
Hugs,
KarenSue
Tänk om jag hade hälften av din begåvning... Skulle ALDRIG lyckas!! Så himla fina! Smeten verkar vara en dröm, blir svårt att få något kvar till kakorna :))
Tack för att du berättade om felskrivningen i receptet, det var ytterligare en felskrivning i det också förutom det du noterade!
Kraaaaaaamizar aka
Hej Sanna! Hur får du dem att se så fina ut? Du är duktig på att baka!! Och ännu en bok att skriva upp på listan ;O)
Kram Gugi
Oh - my - God! Undrar om du just hörde mig kvida av begär till dessa otroligt lockande bakverk! Du tar kål på mig, Sanna, med förföriska bakverksbilder titt som tätt! ;-D
Jag tänkte på dig häromdagen igen, när en Halloween-tidning råkade följa med mig hem från affären.
;-)Väl hemma såg jag att tidningen var amerikansk och späckad med skojiga och over-the-top idéer. Jag behärskade mig dock och bakade bara kanelbullar! Fast några kanelbullar kom ut i form av avhuggna fingrar med mandelspån som naglar... ;-)
Stor kram till bagardrottningen från ett för dagen härligt soligt England,
Helena
Are you kidding me???
Guuuuud va snygga, Sanna!
Vad duktig du är. Var de svåra att peta ur från formen?
Lindt.... mmmm..... jag har en Schweizisk granne som jämt ger mig Lindt och annan syndig choklad som jag inte kan motstå. Bara säg choklad och jag blir svag i knäna.
Kram
These are fabulous!
Maureen
Hej igen!
De där flerfärgade är bara för dekoration och de enda
ätbara flerfärgade majsen jag sett har varit popcorn. Men färdigpoppade blev de alla vita, buhu... snopet.
Idag ska jag till en Craftstore, A C Moore, för att shopa lite. Får se om jag lyckas hitta något crafty. Är himla sugen på att göra en hjärtkrans. Undrar var jag fått den inspirationen ifrån...
Kram
Mums, vad goda o fina dom ser ut!
Vad duktig du är....
Här känns det också som det är snö på gång....
Hoppas att du får en fin o skön helg!
Kram Therese
You crack me up. Snöflingor stora som dasslock. Det måste vara en syn.
Jodå, 4 påsar och 96 dollar senare gick jag ut ur affären. Kransringar, mossa, fina Halloween och Jul band (snören, eller vad heter det, som man använder till kransar och paket) penslar, mjölkchoklad och vit choklad plus en form som det ska gjutas knotiga choklad fingrar i. Glitter glue, mysigt garn till en halsduk och en virknål. Jo, åsså 3 svarta fjäder boar som jag ska linda runt ena kransringen med en orange ljusstringa. Floral foam och letter stencils... hmmm det var nog allt.
Kram
Skicka en kommentar