I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

25 oktober 2010

Välkommen in...



... om du törs!












Hej på er!

Det närmar sig Halloween och som ni ser tycker vi om att pimpa huset lite extra så här års. Ungarna älskar att få dekorera huset med spindelnät, småkryp, fladdermöss och pumpor och tja, jag protesterar väl inte så högljutt direkt!

~~~

Siluetten gjorde jag för några år sen efter en snarlik bild jag såg på nätet. Huset är uppritat och utskuret i svart kartong. Jag spraylimmade över hela ytan och strödde ut glitter. Alla andra figurer har jag satt dit i efterhand med hjälp av fotoredigeringsprogrammet.


Allt för efftektens skull ni vet ;)



 
Så här ser den ut "avmaskerad"
 

Snön försvann lika fort som den kom (i alla fall i mina trakter) och vi hade en mild, regnig helg. Idag är det åter igen frost på backen. Typiskt oktoberväder. Jag hoppas vi slipper snön än på en månad eller så.

Tack för alla söta kommentarer som trillar in. Jag är superglad och tacksam över att ni tar er tid och skriver några rader till mig. Det är så kul! Tack ska ni ha!


Trevlig måndag!

 
Posted by Picasa

6 kommentarer:

Celestial Charms sa...

Love your haunted house silhouette. So very different, and thanks for explaining how you made it!
Maureen

A House With A View sa...

Helt otroligt hur du får till allt, begriper det inte!! Gud så snyggt till hallowen *avis*. Önskar jag hade din kreativa förmåga!!

Stor kramiz aka

Annelie sa...

Jättefint Sanna!
Övervåningen på huset ser ut som ögon och en arg mun, vilket förmodligen är meningen.
Heltufft där det hänger med spindelnät och fladdermöss.
Mina grabbar gillar också pyntet för Halloween. De har nästan bott i våran källare den senaste veckan för vi har plockat ut alla Halloween Night decorationer som kommer att vara i trädgården. Så de "hänger" med skellett och gravstenar där nere.

Självklart kom du med på min inspirationslista, ta bara dagens pyssel du gjort. Aha, tänker jag, det skulle jag faktist kunna göra själv.

Eeek, upptäckte precis det elaka skrattet på fotot.

Kram

livethemma.ikea.se sa...

Vilken rysligt kul idé!

Här kommer ett mysigt tips till dig till allhelgonahelgen:

http://livethemma.ikea.se/inspiration/nu-ar-pumpasasongen-har

Varma hösthälsningar,
Johanna på Livet Hemma

Daniel sa...

wooow coolt! Lite farligt spännande look

Anonym sa...

Hejsan Sanna!
Så coolt!
Jag har faktiskt inte pyntat inne i huset, ska göra det mest i köket. Kommer väl bilder sen. Nästa år tänkte jag pynta mer både inne och ute.
Kul att det har kommit mer Halloween till Sverige. Det är ju så kul för barnen.
Matilda ska göra trick or treat för första gången i år. På fredag ska hon göra det på dagis och sen på söndag ska vi köra runt till några vänners hus och knacka på....det är första gången för mig också så det ska bli så kul.
Ha en fin onsdag.
Kram Bodil.