I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

12 december 2010

Adventspresenter och julstök


Hejsan!

3:e Advent

Idag befinner vi oss i en sporthall hela långa dagen. Dotterns lag ska spela ett DM i innebandy. Det kommer bli spännande!


Hur går det med julklappsinköpen? Har ni börjat? Är ni stressade? Jag känner mig ganska lugn, vilket är ovanligt så här års. Jag struntar i den årliga stora julstädningen och julpyntet är ganska minimerat. Det kanske inte ser så ut men det är mycket som blivit kvar i kartongerna. Granen ska tas in och kläs, men den får vänta en vecka till. Julklapparna är inte inhandlade än men konstigt nog känner jag ingen stress över det heller... hm vad är det med mig egentligen??
 
Det här är (eller var) årets adventspresenter.


När barnen var små la jag ner mycket tid på att hitta små presenter till deras julkalender. Tjugofyra små paket gånger två barn blir ju en hel del... jösses vad man hade att göra! När de blev större gick vi över till Lego-kalendrar istället. Betydligt smidigare och jag slapp "tänka". Lego är något av det bästa barn kan ha att leka med, tycker jag. Det har toppat många önskelistor hemma hos oss. Nu har de blivit för stora för Lego, men inte för stora för kalendrar och presenter. Det ser de fortfarande fram emot, får jag hintar om inför varje jul. Men nu är mitt huvudbry nere på åtta presenter istället för fyrtioåtta. Aaah lättnad ;)


Trevlig söndag!Posted by Picasa

2 kommentarer:

Gugis Pärlor sa...

Hej Sanna!

Hos oss kommer heller inte granen in förrän strax före julafton... Hmmm... lite pirr i magen känns det nog men stress... nääe inte ännu i varje fall ;O) Jag älskade lego som barn (då fick man bygga hus och planera) men min dotter har aldrig lekt med lego-- äpplet har nog fallit väldigt långt från trädet (hihi)

Ha en bra dag i sporthallen!

Kram Gugi

A House With A View sa...

Hjäääälp, jag är jättestressad!! Var nyss inne på Monicas blogg och fick tuppskinn, och nu hos dig, haha. Hua, vad mycket det är nu, framför allt med mitt plugg, hinner inte med någon jul, haha.

Oj vilken uuunderbar låt jag lyssnar på nu igen hos dig, fantastisk, har du lyssnat själv?? Vilka är det som sjunger??

Låter som du hade hektiska dagar med alla små julkalenderpaket förr om åren, jisses. Men du verkar ha en skön inställning till årets jul, bravo!!

Många 3:e adventskramizar från aka