I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

28 december 2010

Mellandagar


Hej!

Hoppas ni har haft en fin jul allihopa.


Här fortsätter vi med julen ett litet tag till. Julen packas ner någon dryg vecka efter nyåret hemma hos oss. Det kan variera litegrann. Men sen vill jag få undan så snabbt som möjligt för i januari/februari-skiftet har barnen sina födelsedagar och då vill jag att det ska vara julfritt!


Fast, visst brukar man hitta ett och annat barr ett halvår framåt och alltid är någonting man glömmer att packa ner i lådorna... ;)Det är inte klokt vad snö vi har! Så vackert men, åh så kallt! Dottern och en kompis passar på att åka skidor här utanför. Någon dag ska jag ta dom till skridskorinken och ett biobesök också har jag tänkt. Men just nu försöker jag kurera en förkylning som är på topp så jag orkar inte gå ut eller göra någonting för tillfället. Jag mår förhoppningsvis bättre om ett par dagar - lagom till Nyår får jag hoppas.


Apropå födelsedagar så väntar vi med spänning på ett barns födelse i familjen. Min syster ska föda sitt första barn och julen blev inte riktigt som de tänkt sig. Hon har fått spendera ett par veckor på sjukhus då hon riskerar att föda för tidigt. Värdena ser bra ut just nu och vi hoppas att bebisen väntar till efter nyåret i alla fall. Håll tummarna!


God fortsättning på veckan!

Posted by Picasa

7 kommentarer:

Gugis Pärlor sa...

Hej Sanna!

Så spännande slut på detta år och ny början på nästa ni har att vänta! Tråkigt med förkylning just nu men hoppas att den ger sig fort...

Kram Gugi

Linda i Lönnbacka sa...

Precis så är det här också! Efter 13helgen åker julen ut, för den 20e fyller dottern år och då ska julen vara ett minne blott!

Åh så spännande att din syster väntar smått :) Håller verkligen tummarna för att det lilla barnet får stanna i magen ett bra tag till.

Kraaaam

H sa...

Vilken fin blogg du har! Fastnade för den när jag var på besök hos "Villa Krutbruket". Jag lägger den till min lista om det är ok med dig?

Vi ses och välkommen till mig!
Kram Helena

Helena, The Swenglish Home sa...

Hej söta Sanna och god fortsättning!

Tråkigt att höra att du inte mår på topp, och jag hoppas att du kryar på dig fort, fort! Spännande att snart få välkomna en ny liten familjemedlem också, ett till vinterbarn!

Sänder dig varma kramar från UK och passar på att önska ett gott nytt år!

Helena

Annelie sa...

Så spännande med syster som ska få sitt första barn! Fick hon alltså spendera julafton på sjukhus lät det som? Kan tänka mig att alla går och väntar värre än på tomten.

Kul att läsa om din julafton och om barnen som inte förstår Kalles Jul. Trodde att det bara var mina barn som inte växt upp i Sverige som inte förstod det. Har nämligen Kalles inspelad och vi har tittat två år tidigare, men i år har min all region dvd pajjat. buuuh

Biobesök på jullovet hör nästan till, har själv lovat barnen och deras kusin att vi ska gå.

Så vacker din stjärna på fot är där i fönstret!

God fortsättning på dig, Helena!

Kramar

A House With A View sa...

Vilka stämningsfulla och vackra bilder, så härligt med den snötäcka altanen utanför... Här fortsätter julen ett tag till också men hua vad granen barrar, grrr...

Kraaaaaaaaaaaam aka

MissStorm sa...

Härligt med all snö! Här fortsätter julen lääänge till. När sambon början muttra överröstar jag honom bara genom att sjunga "... julen varar in till påska!"

God fortsättning och krya på dig! Spännande tider med ett litet barn på väg!