I´d give up chocolate - but I´m no quitter ;)
Stop. Take a Moment. Breathe.
more Quotes

4 december 2010

Snökristaller och fluffiga trädJag tycker det är så vackert ute just nu. Ett riktigt vinterlandskap har vi fått med all snö de senaste veckorna. Det ser ut som om någon har pudrat allt med florsocker och hällt glitter över... Många har redan tröttnat på snön men jag hoppas den stannar kvar över julen och barnens skollov.

Idag är vädret mildare (-6 grader) men härom morgonen var det riktigt kallt! 24 minusgrader stod termometern på då brr! Mycket kallare än vi är vana vid här i Östergötland. Vi som bor i ett hus från 20-talet med gamla fönster och självdrag känner av kylan även inomhus. Här går vi omkring med tjocka tröjor och raggsockor om dagarna och när det var som allra kallast övervägde jag att även ta på mig vantar... ;) Värmen räcker inte till riktigt såna dagar.

Men vackert är det.Igår kväll var jag på julkonsert och blev lite besviken måste jag säga. Jag hade förväntat mig mer "jul" och mer sång av tjejerna och inte så mycket prat och spex. Konserten får bara ett "halvbra" betyg från mig, tyvärr!


Nu är det dags att göra sig iordning för avfärd till mamma på landet. Ikväll ska det nämligen bli fight kring långbordet med närmaste familjen (14 personer) då vi ska ha traditionsenlig julklappslek! En rolig och intensiv kväll med mycket skoj och skratt. Vem ska roffa hem flest paket och vem blir utan? Förra året fick jag med mig ett paket hem - ikväll siktar jag på minst två... :)


Trevlig lördag!

Posted by Picasa

4 kommentarer:

Sussi sa...

Gud vad roligt.Ha en bra kväll.

A House With A View sa...

Vilken häärlig bild av WinterLand!! Vad synd att konserten inte blev någon höjdare... trist... men oj så kul dina planer kring långbordet låter!! Lova att visa vad du fick i dina paket - nyfiken ju :))

Kramizar aka

Firefly Hill sa...

It is so cold there! Stay warm and have fun with your family!

xo,

annie

Gugis Pärlor sa...

Hej Sanna! Nog är det vackert med all snö... Synd att konserten inte var den allra bästa... Jag har aldrig hört talas om klappjaktslek förr. Vad går den ut på? Trevligt låter det som bara den... ;O) Hoppas att ni hade en buskul afton!

Kram Gugi